Matthias Tikerpe saavutas Londoni EPT-l 32. koha

Tikerpe

Londoni EPT põhiturniiri võimsalt alustanud Eesti pokkerimängija Matthias Tikerpe (pildil) lõpetas võistluse neljanda mängupäev esimesel tasemel 32. kohaga.

Esimese päeva lõpetas Matthias keskmisest pisut suurema stäkiga, kuid teisel õnnestus tal 13. mängutasemel koguni liidriks tõusta. Päeva lõpetas mees 507 600 punktiga, jäädes alla vaid Leedu pokkeriproff Mantas Visockis'ele. Kolmandal päeval suutis Matthias oma stäkki veel pisut suurendada ning maanduda actioni lõppedes 528 000 punktiga võistlejaterivi keskel.

Neljandal päeval läks meie mees kiirelt stäkilisa püüdma, kuid paraku lõppes tema tee kohe alguses õnnetu cooleriga.

Rootslane Daniel Erlandsson tõstis UTG-lt 20 000 ja Ruben Visser kolmpanustas 48 000. Seepeale kergitas buttonil istuv Matthias panuse 103 000-le ning Erlandsson tegi 5-beti 195 000. Visser foldis pika mõtlemise järel, misjärel lükkas Matthias nupud keskele. Erlandsson snap-callis ning avas {a-Hearts}{a-Diamonds} meie mehe {k-Diamonds}{k-Hearts} vastu, mis pani Matthiase väga halba seisu. Lauas avatud kaardid eestlasele imelist pääsemist ei toonud.

32. koha eest teenis Matthias 15 000 naela. Viimasel ajal on noor pokkeriproff näidanud väga head mängu nii live'is- kui online-pokkeris ning eelmisel laupäeval valiti ta ETPFi poolt 2012. aasta tulijaks.

5250-naelase osalustasuga EPT põhiturniir jätkub ning artikli avaldamise hetkel on 647 alustanust konkurentsis 23 parimat. Actionit saab jälgida reaalajas Pokernews.com live-ülekandes.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories