Olympic-Online turniiride osalustasud kuni 70% soodsamad

Spring Sales 2013

iPokeri võrgustik tähistab ka tänavusi kevadpühi oma turniiride odavmüügiga. Allahindlused tavapäraste sisseostudega võrreldes ulatuvad paljudel turniiridel 40%-st kuni 70%-ni. Kampaania kestab kaks nädalat, 25. märtsist kuni 7. aprillini ning hõlmab iga päev kaks või kolm turniiri. Kõigil neil turniiridel kokku on garanteeritud üle 600 000 dollari.

Mängijad, kes osalevad vähemalt kahel turniiril, saavad õiguse osaleda ühel järgnevatest freerollidest:

  • Kes osalevad kahel kevadmüügi turniiril, saavad pileti $4000 freerollile;
  • Kes osalevad kolmel või enamal turniiril, saavad pileti $6000 freerollile.

Mõlemad freerollid leiavad aset neljapäeval, 11. aprillil. Mängijad peavad saadud tokeniga (online-pilet) ise vastavale turniirile registreerima.

Olympic-Online turniiride osalustasud kuni 70% soodsamad 101

7. aprilli $200 000 auhinnafondiga Sunday Special turniiri sisseost saab olema vaid $120+$10, lisaks on võimalus teha ühekordne tagasiost $50 eest, saades 5000 žetooni (turniiri algstäkk on 10 000 žetooni). Selle saab teha, kui mängijal on alles kuni 999 žetooni.

Kõik soodustusega ja satelliit-turniirid leiad Olympic-Online pokkeritoa ooteruumist -> "Spring Sales 2013" alt.

Olympic-Online pokkeritoa sõltumatu ülevaate leht asub siin. Lisaks võimalusele osaleda kõikides pokkeritoa promodes ning deposiitboonusele 200% kuni $1000, korraldame me oma mängijatele regulaarseid freerolle. Olympic-Online pokkeritoa saad allalaadida siit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories