888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Kõik, mida tahtsid teada, aga kartsid küsida pokkerist: osa 10

Kõik, mida tahtsid teada, aga kartsid küsida pokkerist on saade, mis oli eetris TV6 ekraanil ja viis vaatajad eestikeelsete kommentaaridega pokkeri algtõdedest mängustrateegiateni. Toome interneti vahendusel teieni kolmeteistkümne-osalise seeria, mis hõlmab lühiõpetusi, põhjalikke analüüse professionaalidelt ning elust võetud näiteid, mis aitavad vaatajatel pokkerist paremini aru saada. Selles saatesarjas õpetatakse teile põnevat ja esmapilgul lihtsat pokkeriversiooni Texas Holdem.

Tänane teema on vastaste kohta info kogumine. Sinu edu lauas sõltub sageli just sellest, kui palju infot Sa suudad koguda ja kui palju Sa ise enda kohta välja annad. Räägime kehakeelest ja panustamise mustritest ning sellest, kuidas koguda vastaste kohta infot internetis. Lühidalt, otsi vastase silmi, "tugev on nõrk - nõrk on tugev", ära näita oma emotsioone, ära näita oma kaarte.

Mõned pokkeritähed arutlevad tänases osas lisaks muule ka selle üle, kes nad oleksid siis, kui poleks hakanud pokkerimängijaks.

Uued terminid / pokkerisläng: LOL, ROFL, NH, GG, WP. Vaata ja õpi ning kasuta õpitut praktikas!

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest, kui kasutate turunduskoodi "ESTONIANPOKERNEWS" ja boonuskoodi "EE100". Läbi PokerNewsi liitumine annab õiguse mängida kõikidel meie freerollidel PokerStarsis, mis kujutavad endast väga suurt lisaväärtust. Ning see õigus on eluaegne! 6. juulil toimub meie mängijatele freeroll, mille auhinnafond massiivne 30 000 dollarit.

Küsitlus

Kumba kombinatsiooni eelistad mündiviskel?

Vaata tulemusi

Mida Sa arvad?