Kõik, mida tahtsid teada, aga kartsid küsida pokkerist: osa 7

Kõik, mida tahtsid teada, aga kartsid küsida pokkerist on saade, mis oli eetris TV6 ekraanil ja viis vaatajad eestikeelsete kommentaaridega pokkeri algtõdedest mängustrateegiateni. Toome interneti vahendusel teieni kolmeteistkümne-osalise seeria, mis hõlmab lühiõpetusi, põhjalikke analüüse professionaalidelt ning elust võetud näiteid, mis aitavad vaatajatel pokkerist paremini aru saada. Selles saatesarjas õpetatakse teile põnevat ja esmapilgul lihtsat pokkeriversiooni Texas Holdem. Täna toome seitsmenda osa, mis hakkab käsitlema edasijõudnute pokkerit.

Esimese taseme saated on nüüd läbi, me pole enam algajad, teise taseme saadetes lähme mängus hoopis kaugemale. Tänase saate põhiteema on panustamine (panustamise eesmärgid, panuse suurus, käest loobumine).

Terminid, mida lähemalt seletame on panus, tõste ja ületõste, kolmpanus, nelipanus, triple barrel, string bet (jadapanustamine), check raise (ootetõste), c-bet (jätkupanus), value bet (väärtuspanus) jt.

Saates on mitmeid näiteid, käte analüüsid tulevad Joe Hachemilt ning Daniel Negreanult. Head õppimist!

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest, kui kasutate turunduskoodi "ESTONIANPOKERNEWS" ja boonuskoodi "EE100". Läbi PokerNewsi liitumine annab õiguse mängida kõikidel meie freerollidel PokerStarsis, mis kujutavad endast väga suurt lisaväärtust. Ning see õigus on eluaegne! Mai kuu pakkumine: Tasuta 15 525 dollari väärtuses SCOOP turniiripileteid PokerNewsi mängijatele. Vaata kampaania lehekülge siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories