Kõik, mida tahtsid teada, aga kartsid küsida pokkerist: osa 8

Kõik, mida tahtsid teada, aga kartsid küsida pokkerist on saade, mis oli eetris TV6 ekraanil ja viis vaatajad eestikeelsete kommentaaridega pokkeri algtõdedest mängustrateegiateni. Toome interneti vahendusel teieni kolmeteistkümne-osalise seeria, mis hõlmab lühiõpetusi, põhjalikke analüüse professionaalidelt ning elust võetud näiteid, mis aitavad vaatajatel pokkerist paremini aru saada. Selles saatesarjas õpetatakse teile põnevat ja esmapilgul lihtsat pokkeriversiooni Texas Holdem. Täna toome kaheksanda osa, mis käsitleb edasijõudnute pokkerit.

Kui eelmises osas räägiti panustamise eesmärkidest, siis tänases osas on tähelepanu all panuste suurused.

Panuse suurus on pea sama oluline kui põhjus, miks üldse panustada ja selle määramisel arvestatakse poti suurust. Vaatleme milline on väike, keskmine ja suur panus ning millal neid kasutada. Daniel Negreanu mängib ühelauaturniiri ja räägib panustamisest internetis.

Uued terminid: blokeeriv panus (blocker bet), ülepanus (overbet), alapanus (underbet), tühi kaart (blank).

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest, kui kasutate turunduskoodi "ESTONIANPOKERNEWS" ja boonuskoodi "EE100". Läbi PokerNewsi liitumine annab õiguse mängida kõikidel meie freerollidel PokerStarsis, mis kujutavad endast väga suurt lisaväärtust. Ning see õigus on eluaegne! Mai kuu pakkumine: Tasuta 15 525 dollari väärtuses SCOOP turniiripileteid PokerNewsi mängijatele. Vaata kampaania lehekülge siin.

Küsitlus

Kui tihti külastad PokerNewsi?

Vaata tulemusi

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories