Kõik, mida tahtsid teada, aga kartsid küsida pokkerist: osa 9

Kõik, mida tahtsid teada, aga kartsid küsida pokkerist on saade, mis oli eetris TV6 ekraanil ja viis vaatajad eestikeelsete kommentaaridega pokkeri algtõdedest mängustrateegiateni. Toome interneti vahendusel teieni kolmeteistkümne-osalise seeria, mis hõlmab lühiõpetusi, põhjalikke analüüse professionaalidelt ning elust võetud näiteid, mis aitavad vaatajatel pokkerist paremini aru saada. Selles saatesarjas õpetatakse teile põnevat ja esmapilgul lihtsat pokkeriversiooni Texas Holdem.

Kas Sa oled agressiivne või passiivne mängija? Ootad Sa head kaarti või kasutad iga võimalust potis osalemiseks?

Eelmistes pokkerikooli osades õpetati millal, miks ja kui palju panustada ning selles osas räägime mängustiilidest. Algajatele soovitatakse kinnist ja agresiisvsest mängustiili, aga vaatleme ka teiste stiilide ohtusid. Lähemalt tutvume selles osas Jason Mercieriga, kes muide on õppinud matemaatika õpetajaks.

Õpetussõnu jagavad Daniel Negreanu, Lex Veldhuis, Fatima de Melo, Arnaud Mattern, Ville Wahlbeck.

Uued terminid: rock (kivi), donkey (eesel), shark (hai), nit, calling station.

Vaata, mõtle kaasa ja Sinust saabki parem mängija!

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest, kui kasutate turunduskoodi "ESTONIANPOKERNEWS" ja boonuskoodi "EE100". Läbi PokerNewsi liitumine annab õiguse mängida kõikidel meie freerollidel PokerStarsis, mis kujutavad endast väga suurt lisaväärtust. Ning see õigus on eluaegne!

Küsitlus

Kumba kombinatsiooni eelistad mündiviskel?

Vaata tulemusi

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories