VIDEO: ISPT Air Force Team adrenaliinisüst õhus

International Stadiums Poker Tour (ISPT) korraldab Londonis Wembley staadionil 31. mai kuni 5. juuni pokkeriturniiri, mille võitja lahkub olenemata osalejatearvust 1 miljon euroga!

Eestlastel on võimalik sinna kvalifitseeruda läbi Olympic-Online pokkeritoa, kus mängitakse iga päev kümneid satelliite ja millel kohtab ka ülemakset (overlay). Täpsemalt kvalifitseerumisest leiad siin.

Suurturniiril osalevad teiste seas ka ISPT kutsutud pokkerikuulsused: Patrik Antonius, Michael "The Grinder" Mizrachi, Sam Trickett, Liz Lieu and David Benyamine. Staadionil mängimine peaks andma kõikidele osalejatele korraliku adrenaliinisüsti nagu osad ISPT külalised käisid seda lennates saamas. Kumb on adrenaliinirohkem? Kas seljatades juba tuhandeid ja võistelda staadionil heads-up mängus või sõita lennukiga pea alaspidi?

Wembley staadionil toimuva pokkeriturniiri kohta leiad lisainfot: ISPT.com

VEEL LUGUSID

Other Stories