Laupäeval toimub PokerNews freeroll - 9000 mängijat PokerStars World Record turniirile

PokerStars World Record freeroll

PokerNews kutsub kõiki oma lugejaid erilisele freerollile, mis leiab aset laupäeval algusega 21:00 ning mille kaudu 9000 mängijat pääsevad tasuta pühapäeval toimuvale PokerStars World Record turniirile.

PokerStarsi eelmine maailmarekordi turniir toimus 2011. aasta detsembris ja sellest võttis osa 200 000 mängijat. Turniiri võitis Venemaa mängija "sokoluk1991" ning hiilgava ettaste tegi PokerNewsi foorumlane "kaitz20", kes teenis teise koha eest 34 000 dollarit auhinnaraha.

Uue rekordi eesmärgiks on pühapäeva õhtul planeeritud turniiri alustada 225 000 mängijaga. Oodatud on kõik huvilised, sisseost on reigivaba - 1 dollar. Kui Sul puuduvad rahalised võimalused turniiril osalemiseks, siis on ideaalne võimalus turniirile pääseda läbi PokerNewsi freerolli, mis leiab aset laupäeval, 15. juunil algusega 21:00. Turniirile registreerimisel kasuta salasõna: aa546g

PokerNews World Record Freeroll detailid:

  • Turniiri ID: #746386034
  • Kuupäev: 15. juuni (laupäev)
  • Algus: 21:00 (hiline registreerimine 20 minutit)
  • Parool: aa546g
  • Auhinnafond: 9000 mängijat pääsevad tasuta World Record turniirile (#739635694)

PokerNews World Record Freeroll mängitakse No Limit Holdem hyper-turbo formaadis - algstäkk 1000, tasemed 5 minutit. Leiad turniiri PokerStarsi ooteruumist: Turniir -> Privaat -> PokerNews World Record Freeroll. Registreermisel küsitakse salasõna!

Pakkumine kehtib kõigile PokerNewsi sõpradele. Jaga ka oma sõbrale seda uudist.

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest, kui kasutate turunduskoodi "ESTONIANPOKERNEWS" ja boonuskoodi "EE100". Läbi PokerNewsi liitumine annab õiguse mängida kõikidel meie freerollidel PokerStarsis, mis kujutavad endast väga suurt lisaväärtust. Ning see õigus on eluaegne! 6. juulil toimub meie mängijatele freeroll, mille auhinnafond massiivne 30 000 dollarit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories