Pokkeriproff bänniti purjuspäi mürgeldamise pärast WSOP-lt

David Diaz

2011. aastal võidutses WSOP $1,500 Triple-Chance No-Limit Hold’em Championship turniiril pokkeriproff David Diaz (pildil), kes teenis 352 808 dollarit auhinnaraha.

Pärast võitu räägiti tema elusaatusest palju ning mehest sai mingiks ajaks üldsuse jaoks üks huvipakkuvamaid pokkerimängijaid. Nimelt diagnoositi tal nelja-aastaselt vähk, mille Diaz suutis õnneks seljatada.

Sel aastal "pääses" Diaz aga uuesti uudistesse, sedapuhku aga hoopis teises kontekstis. Teisipäeval bänniti mees Rio All-Suite hotellist ning teistest Caesars'i (varem Harrah's) valdustest. Diaz'e sõnul oli ta purjus ning rikkus Rio vara.

"Ma olin väga purjus ega mäleta toimunust midagi," kirjutas mees oma Twitteris, esitades hiljem küll vabandused kasiino ning oma sõprade ees. Mis täpsemalt tol päeval toimus, seda osapooled avaldanud ei ole ning tõenäoliselt soovitakse ebameeldiv intsident unustada.

Kui kauaks Diaz bänniti, pole samuti veel teada. Küll tagastati talle 21. turniiri osalustasu ning eeldatavalt mees niipea WSOP-l lauda ei istu.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories