Pühapäeval toimub PokerStarsis maailmarekordi turniir

World Record Tournament

Pühapäeval on PokerStarsis kavas rekordeid purustav "World Record Tournament", mille eesmärk on püstitada suurima osalejatearvuga turniir. Auhinnafondis on $300 000 ja võitjale on sellest mõeldud $25 000, kuid auhindu jätkub ka tuhandetele teistele. Ent see ei ole peamine - Sul on võimaluse osaleda läbi aegade suurima pokkeriturniiri rekordi purustamisel.

Eesmärgiks on alustada turniiri 225 000 mängijaga. Oodatud on kõik huvilised, sisseost on reigivaba - 1 dollar. PokerStarsi eelmine maailmarekordi turniir toimus 2011. aasta detsembris ja sellest võttis osa 200 000 mängijat. EPT Praha raames toimus ka pidulik auhinnatseremoonia, kus anti üle Guinessi rekordit kinnitav aukiri.

2011. aasta maailarekordi turniiri võitis Venemaa mängija "sokoluk1991" ning hiilgava ettaste tegi PokerNewsi foorumlane "kaitz20", kes teenis teise koha eest 34 000 dollarit auhinnaraha.

Kuidas maailmarekordi turniirist osa võtta?

Turniir toimub 16. juunil kell 20:00 ning sisseost on vaid $1. Turniiri auhinnafondis on $300 000 ning võitjale on sellest mõeldud $25 000. Soovi korral võid end otse sisse osta, kuid käimas on ka mitmeid satelliite. Turniiri leiad PokerStarsi lobbyst "Turniir" > "Erilised" alt, sisesta turniirifiltrisse märksõna 'Record' või otsi turniiri id 739635694 järgi. Turniir mängitakse hyper-turbo formaadis - 1500 algstäkk, tasemed 3 minutit.

Tähelepanu! Turniiril on kohti 225 000 mängijale ja seepärast pane end kirja võimalikult varakult. Turniiril puudub hiline registreerumine!

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest, kui kasutate turunduskoodi "ESTONIANPOKERNEWS" ja boonuskoodi "EE100". Läbi PokerNewsi liitumine annab õiguse mängida kõikidel meie freerollidel PokerStarsis, mis kujutavad endast väga suurt lisaväärtust. Ning see õigus on eluaegne! 6. juulil toimub meie mängijatele freeroll, mille auhinnafond massiivne 30 000 dollarit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories