Eesti esimene pokkerimaraton toimub 26. juuli - 27. juuli 2 Paaris

Pokkerimaraton

Eesti esimene pokkeribaar 2 Paari kutsub pokkerisõpru osalema Eesti esimesele pokkerimaratonile - 2 Paari Pokkerimaraton. 24 tundi vältav jõukatsumine leiab aset suvepealinnas Pärnus 26. juuli - 27. juuli 2 Paaris.

24 tunni jooksul toimub kokku kuus turniiri: Corona, Triobeti, Saku & Liviko etapid. Turniirid toimuvad iga 4 tunni tagant: 19.00, 23.00, 03.00, 07.00, 11.00 ja viimane algusega 15.00.

Maksimaalne osalejatearv on 40. Turniiri algstäkk on 2000, tasemete pikkus 12 minutit. Igal turniiril kehtib üks tund hilist registreerimist. Eelregistreerimine annab lisaks 1000 mängumärki ning 2paari facebooki fännid saavad veel 1000 lisažetooni.

Igal turniiril vinged auhinnad Coronalt, Triobetilt, Sakult, Livikolt ja 2 Paarilt. Lisaks premeeritakse kõigil turniiridel osalenuid diplomi ja medaliga ning boonusauhinnad parimatele mängijatele (igal turniiril kogutakse punkte).

Maratoni ajal on palju lahedat meelelahutust: Shoti Spinning, Saku Sangpomm, Beer Bong, Kokteili Keegel, debüüdi teeb DJ Kati jpm. Valitakse ka 2 Paari Suve Jämmar & Jämmitar 2013.

Osalejatele pakutakse kosutavat hommikusööki; saadaval Juku võileivad; puhvetis vahvad kampaaniad; avatud puhkenurk "maratoonlastele" ja magamisala telkides eriti väsinutele.

Eelregistreerimine toimub 2 paaris, mis asub Pärnus aadressil Suur-Sepa 13 (Vana Turu vastas). Lisainfo 2paari.ee või facebooki lehelt.

Kellel maratonist väheks jääb, siis on võimalus hiljem liituda Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) suvepäevadega, mis toimuvad 27.-28. juulil Pärnumaal Toris asuvas Klaara-Manni puhkemajas. Suvepäevadele on oodatud kõigi ETPFi kuuluvate klubide liikmed koos kaaslasega. Lisainfot leiad ja saad küsida PokerNewsi vastavas foorumisteemas, mis asub siin.

ETPF suvepäevade programmi kuuluvad mitmed sportlikud ja intellektuaalsed jõukatsumised ning mängitakse välja ka ETPFi suvekarikas pokkeris, mille omanik selgitatakse kõigile suvepäevalistele avatud freeroll-formaadis turniiril.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories