888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Zynga loobus USA turule tuleku plaanidest

Zynga

Sotsiaalmängude hiiglane Zynga teates, et peatas plaanid siseneda USA online-rahamängude turule. Ettevõte kinnitas, et hetkel keskendutakse peamiselt sotsiaalsetele mängudele, mis on huvilistele tasuta.

Oma uutest plaanidest anti teada teise kvartali kasumiaruandes, mis avaldati vähem kui kuu aega pärast ettevõtte juhi vahetust.

Eelmisel aastal kinnitas ettevõtte toonane juht Mark Pincus, et pärisraha mängudega turule tulek on ettevõtte arengu loomulik jätk. Uus boss, varem Microsofti korporatsioonis Xboxiga seotud valdkondi juhtinud Don Mattrick aga pidas paremaks jätkata mängudega, kus Zynga on suutnud varem märkimisväärset edu saavutada.

Selle aasta aprillis avas Zynga Ühendkuningriigis pärisraha peale mängitava pokkerikeskkonna. ZyngaPokerPlus on PartyGaming võrgustiku tütarsait, mida on võimalik mängida veebipõhiselt või allalaaditud versioonina.

Mida Sa arvad?