Zynga loobus USA turule tuleku plaanidest

Zynga

Sotsiaalmängude hiiglane Zynga teates, et peatas plaanid siseneda USA online-rahamängude turule. Ettevõte kinnitas, et hetkel keskendutakse peamiselt sotsiaalsetele mängudele, mis on huvilistele tasuta.

Oma uutest plaanidest anti teada teise kvartali kasumiaruandes, mis avaldati vähem kui kuu aega pärast ettevõtte juhi vahetust.

Eelmisel aastal kinnitas ettevõtte toonane juht Mark Pincus, et pärisraha mängudega turule tulek on ettevõtte arengu loomulik jätk. Uus boss, varem Microsofti korporatsioonis Xboxiga seotud valdkondi juhtinud Don Mattrick aga pidas paremaks jätkata mängudega, kus Zynga on suutnud varem märkimisväärset edu saavutada.

Selle aasta aprillis avas Zynga Ühendkuningriigis pärisraha peale mängitava pokkerikeskkonna. ZyngaPokerPlus on PartyGaming võrgustiku tütarsait, mida on võimalik mängida veebipõhiselt või allalaaditud versioonina.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories