Triobetis jätkub Latvian Poker Series kvalifikatsioon

Triobet

Eesti pokkerimängijad on osalenud juba aastaid tähtsaimatel Lätis toimuvatel pokkeriturniiridel ning ühised väljasõidud Baltikumi suurimasse linna on kujunenud alati põnevateks ning meeleolukateks ettevõtmisteks.

Aktiivselt ka Läti turul tegutsev Triobet jätkab augustis satelliitturniiride korraldamist lühikeselt suvepuhkuselt naasnud Latvian Poker Series turniirisarjale Riias. See on üks lõunanaabrite menukamaid pokkerivõistlusi, millest valmib muuhulgas ka ülekanne telelauas.
 
Kvalifitseerumine järgmisele, 24. augustil toimuvale pokkeriturniirile algab täna, 12. augustil ning kestab 20. augustini. Kuni 19. augustini toimub iga päev algusega kell 20:00 €3,30 maksev lisaostudega No Limit Holdem turniir, millel on garanteeritud vähemalt kaks piletit 20. augustil mängitavale finaalturniirile.

33-eurose osalustasuga finaalturniir viiakse läbi freezeout-formaadis, mille parimatele tagab Triobet vähemalt viis 200-eurost paketti Olympic Voodoo kasiinos toimuvale Latvian Poker Series turniirile. Paketis sisaldub 172-eurone turniiripilet ning 28 eurot reisikulude katteks.

Reeglid ja tingimused:
1. Võidetud pakett on isiklik ning seda ei saa müüa, vahetada ega selle maksumust rahas välja võtta. Paketi võitja peab ise turniiril osalema.
2. Paketi võitja peab kandma turniiril Triobeti logoga rõivaid või Triobeti logo, mille Triobeti esindaja annab võitjale enne turniiri algust.
3. Auhinnapaketis sisaldub 28 eurot reisikulude katteks, mis kantakse võitja Triobeti kontole. Mängija peab endale ise muretsema transpordi ning korraldama soovi korral majutuse Riias.

Samaaegselt Latvian Poker Series satelliitturniiridega jätkub Triobetis ka kvalifikatsioon 29. augustist kuni 8. septembrini Vilniuses toimuvale Leedu suurimale pokkeriturniirile Triobet Fisherman Challenge, mille vahele mahub populaarne Orlov Invitational pokkerifestival.

Triobet annab kuni 20. augustini kestvatel Fisherman Challenge kvalifikatsiooniturniiridel garanteeritult ära 20 piletit, 19. augustil lõppevatel Orlov Invitational satelliitidel aga viis 600-eurost paketti, milles sisaldub turniiri osalustasu ning raha reisikulude katteks.

Triobetiga saad tutvuda pokkeritoa kodulehel. Eestis litsentseeritud mängukorraldaja pakub oma kasutajatele €1000 deposiitboonust, iganädalast 30% rakebacki ning võimalust osaleda vaid Eesti mängijatele mõeldud promodel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories