Esmaspäeval algab Triobetis OPEM kvalifikatsioon

Triobet

3.-10. novembrini viib Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon läbi järjekorras kuuendad online-pokkeri Eesti meistrivõistlused (OPEM). Turniirikavas olevast üheksast turniirist kolm korraldatakse Triobeti pokkeritoas, millele kvalifitseerumine algab juba homme, 28. oktoobril.

2006. aastal esimese pokkeritoana Eestis tegevust alustanud Triobet võõrustab 55-eurose osalustasuga Pot Limit Omaha 8-max turniiri 4. novembril, kaks päeva hiljem 27-eurose sisseostuga No Limit Holdem naisteturniiri ning 8. novembril meistrivõistluste kalleimat, 110-eurose osalustasuga No Limit 6-max’i.

Kõik Triobetis toimuvad meistrivõistluste turniirid toimuvad freezeout-formaadis, algavad kell 19:00 ning mängitakse 15-minutiliste tasemetega. Mõlema kõikidele osalejatele avatud turniiri algstäkk on 8000, naisteturniiril aga 5000 punkti.

Turniiride võitjaid ootavad lisaks meistritiitlile ning rahalisele preemiale ka lisaauhinnad 2014. aasta live-pokkeri Eesti meistrivõistluste turniiripiletite näol samas mänguformaadis. Neist väärtuslikeim on 500-eurone pilet No Limit Holdem 6-max turniirile.

Kvalifitseerumine Triobeti pokkeritoas toimuvatele OPEM turniiridele vältab 28. oktoobrist kuni 7. novembrini

Pot Limit Omaha 6-max piletite nimel saab mängida 2. ja 3. novembril toimuval 5,50-eurose osalustasuga (unlimited rebuys) satelliitturniiril, millel mõlemal on garanteeritud vähemalt kaks piletit. Naisteturniiri pileteid võib jahtida 4. ja 5. novembril, mil leiavad aset 2,20-eurose osalustasuga ühe rebuy ja add on’iga satelliitturniirid, kus on garanteeritud üks pilet.

Ülejäänud päevadel toimuvad No Limit 6-max satelliitturniirid (unlimited rebuys), millel osalemine maksab 5,50 eurot. Esimesel neljal õhtul on garanteeritud üks, viimasel kahel aga vähemalt kaks 110-eurost piletit.

Kõik satelliitturniirid algavad kell 19:30 ning võimalik on hiline registreerumine 30 minuti jooksul. Mängitakse 9-minutiliste tasemetega ning lisaoste on võimalik sooritada esimese 45 minuti jooksul.

Triobetis toimuvad OPEM turniirid ning nende satelliidid on leitavad pokkeritoa lobbyst läbi: Tournaments > Satellites > Triobet Events.

Reeglid ja tingimused:
1. Satelliitturniirilt võidetud pilet on isiklik ning seda ei saa müüa, vahetada ega selle maksumust rahas välja võtta.
2. Naisteturniiril ning selle satelliitidel on lubatud osaleda ainult naistel ning Triobet palub kõikidel mängijatel selle reegliga arvestada. Turniiril osalenud meeste kontod suletakse ning võimalikku auhinnaraha välja ei maksta.

Triobetiga saad tutvuda pokkeritoa kodulehel. Eestis litsentseeritud mängukorraldaja pakub oma kasutajatele €1000 deposiitboonust, iganädalast 30% rakebacki ning võimalust osaleda vaid Eesti mängijatele mõeldud promodel.

Triobeti OPEM satelliitturniiride kava
Triobeti OPEM satelliitturniiride kava

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories