Pühapäeval toimub PokerStars Pro tiimiliikmete bountyjaht

Red Spade Open

Järjekorranumbriga viies PokerStars Red Spade Open turniir toimub pühapäeva õhtul algusega 22:00. Bounty-turniiri garanteeritud auhinnafond on $1 000 000, millest võitjale kuulub vähemalt $200 000.

55-dollarilise osalustasuga turniiril osalevad PokerStars Team Pro liikmed (tunned ära vastava logo järgi), kelle elimineerimise eest on välja pandud pearaha 100 dollarit. Pane tähele! Kui teed seda aga vähemalt kaks korda, ootab sind PCA 2014 pakett, mis on väärt $15 468.

Red Spade Open turniiri leiad PokerStarsi ooteruumist ‘Turniir’ ja ‘Erilised’ all. Sisesta filtrisse märksõna 'Red' või otsi id 807615176 järgi. Soovi korral võid Red Spade Open turniiril osaleda ka mobiiltelefoniga või tahvelarvutiga.

Käimas ka mitmeid satelliite, mis annavad võimaluse kvalifitseeruda tunduvalt väiksema summa eest. Pääsmed on saadaval ka PokerStars VIP poes, olenevalt sinu VIP staatusest võid pileti osta alates 3100 FPP eest. Pühapäeva õhtul 21:59 toimub eriline 800 FPP satelliit, mille auhinnafondis on kümneid pääsmeid.

Tähelepanu! Igal mängijal on võimalus võita üks PCA pakett. Red Spade Open toimub Bigger $55 turniiri asemel. See iganädalane turniir on tagasi 10. novembril.

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest, kui kasutate turunduskoodi "ESTONIANPOKERNEWS" ja boonuskoodi "EE100". 5. detsembril toimub eriline PokerNews PCA Special freeroll, mille võitja teenib PCA 2014 paketi. Tutvu PokerStarsi sõltumatu ülevaatega siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories