Triobeti pokkeriturniiride lisaauhindadeks on PS4 ja Xbox One mängukonsoolid

Triobet

Triobet korraldab alates 23. oktoobrist kuni novembri lõpuni igal kolmapäeval kell 20:15 22-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiri, mille võitja teenib lisaks auhinnarahale tuliuue PS4 või Xbox One mängukonsooli. Kvalifitseerumine järgmisel nädalal toimuvale turniirile algab juba täna õhtul.

„PS4/Xbox One Added Final“ nime kandva freezeout-turniiri algstäkk on 3000 punkti ning seda mängitakse 15-minutiliste tasemetega. 23. ja 30. oktoobril ning 6., 13., 20., ja 27. novembril toimuvatel turniiridel on võimalik hiline registreerumine 60 minuti jooksul.

Kolmapäeviti toimuvatele finaalturniiridele saab kvalifitseeruda ka läbi igapäevaste €2,20 osalustasuga satelliitturniiride, mis toimuvad alates 16. oktoobrist kell 20:15. Nendel turniiridel on algstäkk 1 000 punkti ning võimalik sooritada üks rebuy 45 minuti jooksul, mis annab 10 000 punkti. Mängitakse 30-minutiliste tasemetega ning hiline registreerumine kestab 30 minutit.

Satelliitturniirid ning finaal on leitavad Triobeti lobbyst läbi: Tournaments > Special

Reeglid ja tingimused:
1. Võitja peab valima kas PS4 või Xbox One mängukonsooli.
2. Auhinda pole võimalik vahetada raha vastu.
3. Auhindu antakse välja vastavalt sellele, millal nad võitja aukohariigis müügile tulevad.

Pokkeritoa sõltumatu ülevaatega saad tutvuda siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories