Eestlastel edukas nädalalõpp MicroMillions festivalil ja Supernova freerollil

MicroMillions 6

PokerStarsi madalate sisseostudega turniirde festivalil MicroMillions 6 on peetud 35 mängu ning juba viis Eesti mängijat on jõudnud finaallauda.

Esimene Eesti mängija, kes sel MicroMillionsil finaallauda jõudis oli 'CrazyChips0'. Tema tuli kolmandale kohale 5. turniiril, mis mängiti NL Hold'em formaadis. Selles mängus osales 15 583 mängijat ning 3. koha auhinnaraha oli 3132 dollarit.

Seejärel toimunud kolmeteistkümnel turniiril jäi eestlaste laeks mängija 'sasskarnaat' 16. koht 16. turniirilt. Head asjad hakkasid aga juhtuma 16. novembri turniiridel.

Kõigepealt pääses mängija nimega 'aalert' 19. turniiril, mis mängiti 4-inimese laudades, finaallauale väga lähedale, saavutades 6. koha ning teenides 484 dollarit. Mängijaid oli turniiril 15 922.

Netifestivali 20. turniiril, mis mängiti NL Hold'em 3xturbo formaadis, jõudis finaallauda aga koguni kaks Eesti esindajat: 5. koha ja 7720 dollarit teenis 'petrovitsh69' ning 7. koha ja 3615 dollarit 'AndreV18'. Mängijaid oli sel turniiril kokku 24 064.

Seeria 21. turniir peeti PL Omaha 6-max mänguformaadis ning seal osales 7874 mängijat. Parima koha sai Eesti mängijatest 'saltsss', kes 7. koha eest teenis 236 dollarit.

Seoses 16. novembriga ei saa aga kuidagi märkimata jätta, et samal kuupäeval toimus mäng ka hoopis suurematele summadele ning PokerStars VIP Supernova+ tasuta kvartaliturniirilt, mille auhinnafondis oli miljon dollarit, teenis Eesti mängija 'Smack0FF' 4. koha eest 66 000 dollarit.

Seni parim Eesti mängija koht kuuenda MicroMillionsi raames toimunud turniiridelt saadi aga 30. turniirilt, mis toimus üks-ühele formaadis. Eesti esindaja 'propellertii' jäi 16 384 mängija konkurentsis alla vaid viimasele vastasele ning teenis 2. koha eest 2282 dollarit.

MicroMillions turniirifestival kestab kuni 24. novembrini. Kas Eesti mängijad suudavad korrata või ületada viienda MicroMillions festivali 11 finaalkohta ning 2 turniirivõitu? Saame näha!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories