Homme algaval Superweekend Online’il on enam kui 20 000 euro väärtuses lisaauhindu

Superweekend Online

Reedel, 8. novembril algab Triobetis kahel järjestikkusel nädalavahetusel toimuv Superweekend Online. Populaarse netipokkeri festivali parimaid mängijaid premeeritakse lisaks auhinnarahale enam kui 20 tuhande euro väärtuses lisaauhindadega, mille hulka kuulub ka seitse Tallinn Superweekend paketti.

Superweekend Online vältab 8.-10. ja 15.-17. novembril, mõlemal korral reedest pühapäevani. Igal päeval viiakse läbi kolm turniiri, mille osalustasud on vahemikus 1,10 kuni 22 eurot.

Nii reedel kell 22:00 kui ka laupäeval kell 21:00 algaval turniiril (osalustasud vastavalt 11 ning 1,10 eurot) on auhinnafondile lisatud 500 eurot rahas ning üks 1000-eurone Tallinn Superweekend turniiripakett. Seevastu pühapäeval kell 21:00 algavale 22-eurose sisseostuga No Limit Holdem turniirile on lisatud lisaks Tallinn Superweekend paketile 1000 eurot preemiat.

Ülejäänud turniiridele on lisatud kas 250 või 500 eurot auhinnaraha. Samuti jagatakse parimatele mängijatele 27,50 eurot maksvaid Superweekend Daily Final pileteid, mida jagub enamasti tervele finaallauale. Mõnel turniiril võib võita ka 215-eurose Superweekend Weekly Final turniiripileti.

Peale selle teenivad kõik Superweekend Online turniiridel osalenud mängijad vastavalt saavutatud kohale edetabelipunkte, millele võib hankida lisa pokkeritoa kasiino mänguautomaatidel mängides. Selles arvestuses jagatakse saja parema vahel veel 4350 euro väärtuses lisapreemiad ning võitja lahkub samuti 1000 eurot maksva Tallinn Superweekend paketiga.

Tallinn Superweekend toimub 12.-14. detsembril Radisson Blu Hotel Olümpia kasiinos ning on selle aasta üks suuremaid pokkerifestivale lähiregioonis. 500-eurose osalustasuga põhiturniirile prognoositakse kuni 125 000 eurost auhinnafondi.

1000 eurot maksvas Superweekend auhinnapaketis sisaldub sisseost 500-eurosele põhiturniirile, 300 eurot maksev ööbimine 4**** hotellis, €200 reisikulude katteks, tasuta õhtusöök ning kutse üritustele, mis on mõeldud vaid turniiril osalevatele mängijatele.

Reeglid ja tingimused:
1. Võidetud Superweekend pakett on isiklik ning seda ei saa müüa, vahetada ega kanda üle teisele mängijale.
2. Kui üks mängija võidab kaks või enam paketti või ei saa erakorralisel põhjusel turniiril osaleda, on lubatud kokkuleppel pokkeritoaga pakett teisele mängijale üle kanda või kasutada seda järgmisel aastal toimuval Superweekendil. Paketi väärtust rahaliselt ei kompenseerita.
3. Paketi võitja peab kandma turniiril Triobeti logoga rõivaid või Triobeti logo, mille väljastab Triobeti esindaja.
4. Eestis elavatele mängijatel hüvitatakse hotellimajutus soovi korral rahaliselt.

Triobetiga saad tutvuda pokkeritoa kodulehel. Eestis litsentseeritud mängukorraldaja pakub oma kasutajatele €1000 deposiitboonust, iganädalast 30% rakebacki ning võimalust osaleda vaid Eesti mängijatele mõeldud promodel.

Turniirikava
Turniirikava

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories