Triobet alustab mängijatele märkide jagamist

Triobet

Triobeti pokkeritoas mängimise eest on nüüdsest võimalik hankida erinevaid märke, mida saab soovi korral eksponeerida oma aliase kõrval pokkerilauas. Märke saab erinevate pokkerialaste saavutuste ning missioonide täitmise eest.

Microgamingu võrgustikus kättesaadavad märgid jagunevad kolme kategooriasse: sinised, oranžid ning punased. Kõige lihtsam on siniste märkide teenimine, kõige keerulisem aga hankida punaseid märke.

Siniseid märke annavad väga lihtsad ülesanded nagu näiteks suure panuse tegemine rahalauas, panga võitmine paarist nõrgema kombinatsiooniga või kahe vastase üheaegne purustamine ühes jaotuses. Seevastu oranžid märgid väljastatakse juba pisut suuremate saavutuste eest nagu auhinnarahadesse tulemine freerollil, panga võitmine kuues erinevas pokkeriformaadis või Bad Beat Jackpotist osa saamine.

Kui sinise märgi saamine eeldab sageli vaid ühe ülesande täitmist, siis kõrgematel tasemetel koosneb üks missioon reeglina juba mitmetest erinevatest ülesannetest. Näiteks eeldab teatud punaste märkide saamine panga võitmist 169 erineva stardikäega või rea, masti, maja ning neliku tabamist runner-runneriga.

“Erinevate missioonide täitmine ning oma progressi jälgimine aitab muuta pokkeri mängimise senisest lahedamaks ning võrrelda enda saavutusi teiste omadega, “arvas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. Pokkeritoa kinnitusel missioonide täitmisega otseseid rahalisi preemiaid veel ei kaasne ning eelkõige täidab kampaania meelelahutuslikke eesmärke.

Saavutuste eest antavate märkide näitamine mängulaudades ei ole kohustuslik, kuid soovijatele hea võimalus oma mänguoskuste ning -harjumuste tõestamiseks. Automaatselt kuvatakse lauas viimati saadud märk, kuid igal mängijal on võimalus seda soovi korral muuta. Kokku on erinevaid missioone 27.

Missioonide kirjeldused ning erinevad märkide tüübid on leitavad Triobeti pokkeritoas läbi My account > View my Achievements.

Triobetiga saad tutvuda pokkeritoa kodulehel. Eestis litsentseeritud mängukorraldaja pakub oma kasutajatele €1000 deposiitboonust, iganädalast 30% rakebacki ning võimalust osaleda vaid Eesti mängijatele mõeldud promodel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories