PokerNews Eesti TOP 10: live-ülekanded 2013

Põhiturniiri live-ülekanne

Detsembri viimasel nädalal avaldame oma lehel traditsiooniliselt valiku erinevaid edetabeleid, mis võtavad kokku mööduva pokkeriaasta. Sarnaselt eelmistele aastatele alustame populaarseimate live-ülekannetega, jätkame meie lehelt enimotsitud mängijatega ning seejärel juba populaarseimate foorumiteemadega.

Pühapäeval avalikustame PokerNews.ee 2013. aasta kümme populaarseimat artiklit, 30. detsembril ülevaatliku Eesti pokkeriaasta kroonika ning aasta viimasel päeval mälestame meie hulgast lahkunuid.

Võitjas pole kahtlust - Eesti meistrivõistluste põhiturniir!

Sarnaselt eelmisele aastale oli taas konkurentsitult populaarseim Eesti meistrivõistluste põhiturniir, mille ülekannet vaatas veebi ja mobiiltelefoni vahendusel 11 343 erinevat kasutajat. Number oli samas suurusjärgus eelmise aasta põhiturniiriga ning EMV rekord läbi aegade, kuid jäi siiski alla 2010. aasta Tallina EPT-le.

Poodiumi hõivasid täielikult Eesti meistrivõistluste turniirid ning esikümnesse mahtus neid viis. Teistest üritustest kiilusid end sinna Pafi ja Triobeti ühisturniir oktoobris, kevadel toimunud Paf Poker Challenge Ahvenamaal, Olympic Summer Festival Tallinn All-in põhiturniir ning ainsa ingliskeelse ülekandena WSOP põhiturniir, mis pärines PokerNews.com lehelt.

Igakuistest live-turniiridest kogus enim vaatajaid edetabelis kaheksandaks tulnud Triobet Live 4. jaanuaril (1565). Paf Live rekord (1189) tehti septembris, PokerNews Live (1049) oma aga märtsis. Võrreldes eelmise aastaga tõusid kõikide turniiriseeriate lugejanumbrid selgelt ning sõltusid peamiselt osalejate arvust: keskmiselt kogus üks Triobet Live turniir 900-1200, Paf Live 900-1100 ning PokerNews Live 600-800 unikaalset lugejat.

Kokku aitas PokerNewsil live-ülekandeid teha koguni 15 inimest, kuid põhiraskuse võtsid neist enda õlule kolm õrnemast soost pokkerientusiasti: alati töökas ning ladusa jutuga põhiblogija "marjakas4", temale väärilist asendust pakkunud "baretigaorav" ning meie sõbralik fotograafineiu "annely". Neid kõiki saate näha ka järgmisel aastal.

PokerNews.ee nimel tänan kõiki Eesti pokkerisõpru, kes jälgisid meie vahendusel live-ülekandeid ning kiidan kõiki, kes nende tegemise nimel vaeva nägid. Jätkame uuel aastal juba uuel hooga ning kui tunned, et Sinuski võib peituda pokkerireporter, siis loe läbi see artikkel ning võta meiega ühendust!

Pilte mängijatest ja melust saad mugavalt sirivida meie fännilehel Facebookis.

KohtTurniirReportaažFotodUnikaalsed lugejad
1Eesti meistrivõistluste põhiturniirErinevadAnne-Ly, Herli11343
2Eesti meistrivõistluste rahvaturniirErinevadAnne-Ly, Herli5772
3Eesti meistrivõistlused 6-maxHerliAnne-Ly2318
4Paf & Triobet Live 05. oktooberMariliisKertu1942
5Eesti meistrivõistlused H.O.R.S.E.Imre, Kairitei tehtud1917
6Paf Poker Challenge 2013Imre, KairitKairit1906
7Eesti meistrivõistlused heads-upMariliis, HannesKairit, Herli1895
8Triobet Live 4. jaanuarMariliis, HannesAnne-Ly1565
9Tallinn All-In põhiturniirMariliis, HannesSten1489
10WSOP põhiturniirPokernews.comPokerNews.com1416

Juba homme saate teada, kes on need mängijad, keda on kõige rohkem PokerNews.ee lehelt otsitud.

Et heads-up mängus iga oluline jaotus kiirelt kirja saaks, tuleb vahel ka reporteril lauas istet võtta. Eriti kui üks mängijatest on Jõuluvana, kelle vasakul käel on spikker pokkerikombinatsioonide tugevusjärjestusest...
Et heads-up mängus iga oluline jaotus kiirelt kirja saaks, tuleb vahel ka reporteril lauas istet võtta. Eriti kui üks mängijatest on Jõuluvana, kelle vasakul käel on spikker pokkerikombinatsioonide tugevusjärjestusest...

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories