Puhjas toimus 2300-eurose auhinnafondiga pubiturniir

Somm ja Toivo Ojasoo

Reedel, 6. detsembril korraldasid Triobet ning Tartu Mõttemängude Klubi Puhjas 110-eurose sisseostuga No Limit Holdem pokkeriturniiri, mis on teadaolevalt läbi aegade suurima osalustasuga ametlik pubipokkeri turniir Eestis.

Piilu karikaturniirist võttis osa 23 mängijat, kelle seas Eesti pokkerieliiti kuuluv Runnar Lindepuu, viimase kahe aasta Eesti parimad naismängijad Kelly Limonova ja Katti Järvsoo, valitsev Tartumaa pokkerimeister Martin Hämälainen ning Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget.

Kaheksa tundi väldanud mängu järel selgusid kaks parimat - kohalik pokkerientusiast Toivo Ojasoo (pildil paremal) ning Viljandi ettevõtja Harri Juhani "Somm" Aaltonen (pildil vasakul). Kuigi viimasel oli vastasest umbes kolm korda rohkem punkte, otsustas ta esikohaduellist loobuda ning karika Toivole jätta.

"Ma tahtsin, et võidukarikas jääks Puhjasse ning kohalikud pokkerisõbrad saaksid seda igal ajal vaatamas käia," põhjendas "Somm" oma tegevust. "Samuti on mul endalgi nüüd tulevikus rohkem põhjust Tartusse sõites Piilu baari sisse astuda, veendumaks, et karikas on ikka alles," teravmeelitses soomlane.

Auhinnaraha jagus neljale parimale. Toivo Ojasoo teenis 750, "Somm" aga 745 eurot. Neile järgnesid Katti Järvsoo (460 eurot) ning finaallauda liidrina alustanud Runnar Lindepuu (345 eurot).

"Piilu karikaturniir oli tõsiselt lahe ning meeleolukas üritus, millele lisas tublisti vürtsi värvika pokkeripersooni Aaltoneni osalemine," oli Tartu Mõttemängude Klubi juht Tarmo Pikk rahul. "Lisaks juba saavutatud suurele populaarsusele Tallinnas, Tartus, Viljandis, Pärnus ja Rakveres jätkab Triobeti pubipokker laienemist ning jõuab peatselt ka teistesse Eestimaa paikadesse," lubas Pikk.

VEEL LUGUSID

Other Stories