Tom "durrrr" Dwan pole enam Full Tildi profimängija

Tom Dwan

Tom "durrrr" Dwan (pildil) ja Full Tilt Poker on läinud lahku.

Vastavalt raportile, mille avaldas PokerListings, on kaks osapoolt teatanud, et Dwani lepingut ei pikendata. See uudis tuli avalikuks pisut rohkem kui aasta pärast seda, mil saime teada, et Tom Dwanist sai üks kolmest Full Tildi esindustiimi "The Professionals" liikmest.

Lisaks temale kuulusid eelmise aasta oktoobris moodustatud profitiimi ka Viktor “Isildur1” Blom ja Gus Hansen. Esimene profileping sõlmiti Dwani ja Full Tildi vahel juba 2009. aasta novembris.

Dwani lepingu osas tekkisid spekulatsioonid maailma suurimas pokkerifoorumis 2+2 kohe kui avastati, et Dwan puudub Full Tildi proftimiimi lehelt, kus on alles Hansen ja Blom.

Kahtlusele andis kinnitust pokkeritoa kõneisik, kes lisas: "See tegi suurt au, et üks kõige hinnatumatest pokkerimängijatest maailmas kuulus meie meeskonda. Me jätkame Tomi mängu jälgimist ning soovime talle tulevikus palju edu."

Hoolimata aastatetagusest särast jäi Tom Dwan viimasel aastal selgelt oma noore konkurendi Viktor Blomi varju. Rääkimata siis Gus Hansenist, kes on kogunud küll pigem negatiivset kuulsust ning sel aastal Full Tildis uba üle 8,5 miljoni dollari maha mänginud.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories