PCA põhiturniiril on teise mängupäeva jõudnud kolm Eesti mängijat

Shankar Pillai

Eile mängiti PokerStarsi Kariibi mere seikluse (PCA – PokerStars Caribbean Adventure) festivali põhiturniiril teine stardipäev ning järgmisesse mängupäeva on teiste seas pääsenud ka kõik osalenud Eesti mängijad - Madis Müür, Konstantin Shmakov ja Daniel Belov.

Vaatamata sellele, et ilmastikutingimused takistasid paljude ameeriklaste jõudmist Bahamale, polnud selle aasta põhiturniir mitte ainult eelmise aasta omast suurem, vaid ületati koguni maagiline 1000 mängija piir. Kokku osales PCA põhiturniiri stardipäevadel 1005 mängijat.

PokerStarsi esindaja David Carrion kommenteeris osalemisaktiivsust järgmiselt: "Ilma tõttu olime mängijate arvu pärast veidi mures, mitte niivõrd garanteeritud auhinnafondi pärast, aga seetõttu, et tahtsime pakkuda kõigile mängijatele suurejoonelist festivali. Oleme väga rõõmsad, et vaatamata probleemidele ületati põhiturniiril 1000 mängija piir.“

Esimesel avapäeval oli 295 mängija hulgas üks eestlane, valitsev Eesti meister Madis Müür, kes jõudis teise mängupäeva 58 600 mängumärgiga. Teisel päeval oli osalejaid 710 ning seal esindasid Eestit Konstantin Shmakov ja Daniel Belov, kellel on tänasesse päeva kaasa võtta vastavalt 52 700 ja 21 700 mängumärki.

Teisele päevale läheb kõige suurema stäkiga vastu ameeriklane Shankar Pillai (pildil), kes eile lõpetas päeva 173 900 mängumärgiga.

Team PokerStars Pro liikmetest on teise päeva pääsenud Marcel Luske, Dario Minieri, Vanessa Selbst, Angel Guillen, Andre Akkari, Alex Kravchenko, Chris Moneymaker, Leo Margets, Jonathan Duhamel, Joe Cada, Marcin Horecki, Daniel Negreanu, Christophe De Meulder, Jason Mercier, Christian de Leon, Eugene Katchalov, George Danzer, Liv Boeree, Humberto Brenes, Jake Cody ja PokerStars Team Online liikmed Isaac Haxton ja Marc-Andre Ladouceur.

Madis annab oma turniirikäigust ülevaate Twitteri vahendusel, mida saad jälgida siin. PCA otseülekanne videopildis algab Eesti aja järgi kell 19:00 ning mida saad jälgida siin.

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest, kui kasutate turunduskoodi "ESTONIANPOKERNEWS" ja boonuskoodi "EE100". Läbi PokerNewsi liitumine annab õiguse mängida kõikidel meie freerollidel, mis kujutavad endast väga suurt lisaväärtust. Ning see õigus on eluaegne! 9. veebruaril toimub PokerNewsi mängijatele 20 000 dollari auhinnafondiga freeroll, vaata täpsemalt siit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories