The Big Game 2 osa 21: Alustab teise hooaja viimane koosseis

PokerNews jätkab interneti vahendusel taasesitamist Viasat Sport Baltic ekraanil jooksnud "The Big Game" saateid. Tänases episoodis 2. hooaja viimase koosseisu esimese vaatus.

Rahamägesid on tulnud jahtima: Joe Hachem ($100 000), Jose "Nacho" Barbero ($100 000), Tony G ($400 000), Jennifer Tilly ($100 000), Phil Hellmuth ($100 000) ning lisaks on mängus internetist kvalifitseerunud ekspolitseinik Ken Hrankowski, kes peab PokerStarsi poolt antud $100 000 dollarist tegema suurema summa, et saatest lahkuda rahaga. Kõik, mis on üle algse summa, kuulub mängijale!

Vaata ja õpi mängu, saadet kommenteerib tuntud Eesti showmees ning pokkerifanaatik Mart Mardisalu. Eelmised osad leiad siit.

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest, kui kasutate turunduskoodi "ESTONIANPOKERNEWS" ja boonuskoodi "EE100". Läbi PokerNewsi liitumine annab õiguse mängida kõikidel meie freerollidel, mis kujutavad endast väga suurt lisaväärtust. Ning see õigus on eluaegne! 9. veebruaril toimub PokerNewsi mängijatele 20 000 dollari auhinnafondiga freeroll, vaata täpsemalt siit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories