Tonybeti pokkerituba käivitas eestikeelse tarkvara

Tonybet

Möödunud aasta 12. detsembril avatud Tonybeti pokkerituba, mis pakub esimesena maailmas pärisrahale mängitavat avatud kaartidega Hiina pokkerit internetis, on nüüdsest kättesaadav ka eesti ja vene keeles.

„Kuna Tonybeti pokkerituba töötab globaalselt Eesti litsentsi alusel, on siinsete mängijate rahulolu meie jaoks äärmiselt oluline. Hea meel on tunnistada, et esimese kuu ajaga on juba üle saja Eesti mängija meie pokkeritoas Hiina pokkeriga tutvust teinud,“ rõõmustas ettevõtte suuromanik Tony G. „Loodame alustada peatselt erinevate põnevate, vaid Eesti või Baltikumi pokkerimängijatele mõeldud ürituste korraldamist.“

Hetkel on Tonybetis veel käimas tarkvara testimine ning mängida saab vaid madalatele panustele, kus ühe punkti väärtus on kahest eurosendist €2,50-ni. Samuti on plaanis nii veebilehte kui ka tarkvara keeleliselt korrigeerida ning kõikidel mängijatel palutakse neid häirivatest vigadest teada anda.

Tonybet võimaldab mängida pärisrahale nelja erinevat Hiina pokkeri mänguformaati: klassikaline avatud kaartidega Hiina pokker, Pineapple, Turbo- ja 13 kinnise kaardiga mäng. Pärast testperioodi lõppu lisanduvad SNG-d ja mitmelauaturniirid, lähemas tulevikus saab mängida ka mobiiliga.

Tipphetkedel on Tonybetis korraga mänginud üle 100 pokkerimängija, kuid keskmine jääb õhtuti vahemikku 60-80. Kõige teravam action on käimas Pineapple laudades, kus võib korduvalt näha ka maailmakuulsat pokkerihaid Tony G-d ennast.

„Pineapple on kahtlemata kõige teravam avatud kaartidega Hiina pokkeri mänguformaat,“ sõnas Tonybeti partner ning mitmekordne mõttemängude Eesti meister Marek Kolk. „Esmalt antakse kõikidele mängijatele viis kaarti, mida kõiki tuleb kasutada. Järgmises neljas voorus jagatakse mängijatele kolm kaarti, millest tuleb igal korral kasutada kahte ning ühest loobuda,“ selgitas Kolk mängu põhimõtet.

Tonybet OÜ tegutseb Eesti Maksu- ja Tolliameti poolt väljastatud litsentsi alusel alates 2012. aasta jaanuarist. Ettevõtte poolt pakutavate teenuste hulka kuuluvad lisaks laia profiiliga spordiennustusele ka live-kasiino ning mitmesugused õnne- ning ennustusmängud internetis. Tonybet toetab aktiivselt siinset sporti, olles muuhulgas BC Kalev/Cramo, FC Levadia ja Eesti rannavolle suursponsor.

Tonybeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda siin.

Tonybeti laud ning ooteruum
Tonybeti laud ning ooteruum

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories