888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Triobet jagab sel pühapäeval mängijatele viis väärtuslikku Orlov Invitational paketti

Orlov Invitational

6.-9. veebruaril toimub Vilniuses pokkerifestival Orlov Invitational, kus osalevad ka Eesti mängijad. Põhiturniiri online-kvalifikatsioon kulmineerub sel pühapäeval Triobetis toimuva satelliitturniiriga.

150-eurose osalustasuga freezeout-formaadis mängitav No Limit Holdem satelliitturniir (ID 11862257) algab 2. veebruaril kell 20:00 ning on leitav Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events. Osalejad alustavad turniiri 10 000 stardipunktiga ning mängutasemete pikkus on 10 minutit. Esimese 60 minuti jooksul on võimalik ka hiline registreerumine.

Triobeti pokkerituba garanteerib turniiri viiele parimale 600-eurose auhinnapaketi Vilniusesse, milles sisaldub 320 eurot maksev turniiripilet ning 280 eurot reisikulude katteks.

Orlov Invitational põhiturniiri avapäev viiakse läbi kahes 60-liikmelises alagrupis 6. ja 7. veebruaril. Umbes 30 parimat pääsevad finaali, mis mängitakse laupäeval, 8. veebruaril. Lisaks põhiturniirile toimub Orlov Invitationali raames ka 9. veebruari õhtul algav 350-litise (umbes 100 eurot) osalustasuga Pot Limit Omaha turniir.

Sarnaselt eelnevate samanimeliste festivalidega oodatakse ka sellele Orlov Invitationalile üle saja mängija ning pole põhjust karta, et eesmärk ei täituks - viimastel aastatel on turniir pea alati sajaprotsendiliselt välja müüdud. Samuti võib eeldada, et vahetult enne festivali toimuv Leedu suurim pokkeriturniir Fisherman Challenge meelitab kohale hulgaliselt uusi pokkerisõpru.

Reeglid ja tingimused:
1. Võidetud piletit või paketti pole võimalik vahetada rahaks, kuid on lubatud müüa või vahetada, andes sellest meilitsi 24 tunni jooksul pärast satelliitturniiri lõppu teada. Kirjas Triobeti pokkerimänedžderile (andres.burget@triobet.com) tuleb kindlasti märkida uue paketi/pileti omaniku nimi. Kui infot ei edastata õigeks ajaks, pole pileti või paketi vahetus ega müümine võimalik.
2. Juhul, kui klient võidab mitu piletit/paketti samale turniirile (juhul, kui see on võimalik satelliit-turniiride ülesehituse tõttu), võib võitja vahetada või kombineerida neid pileteid/pakette suurema väärtusega piletite/pakettide vastu või kasutada eelmises punktis loetletud võimalusi.
3. Kasiinosse sisenemisel kehtib Leedus vanusepiirang 21 aastat. Juhul, kui paketi võidab alla 21-aastane mängija, kaotab ta sellele õiguse ning Triobet ei kompenseeri mängijale paketi väärtust.
4. Satelliitturniiril osalev mängija lubab Triobetil kasutada oma täisnime, pokkerialiast ning fotosid kommertslikel eesmärkidel selle eest lisatasu saamata.
5. Satelliitturniiril osalev mängija nõustub, et paketi võitmisel peab ta kandma turniiril Triobeti logoga rõivaid või Triobeti logo, mille väljastab Triobeti esindaja.
6. Auhinnapaketis sisaldub 280 eurot reisikulude katteks. Paketi võitja peab endale ise muretsema transpordi ning korraldama majutuse Vilniuses.
7. Juhul, kui kampaania reeglid kohalikus keeles erinevad inglise keeles avaldatud reeglitest, lähtutakse viimastest.

Pokkeritoa sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida Triobeti tarkvara alla siin.

VEEL LUGUSID

Seotud turniirid

Mida Sa arvad?