PokerNews.ee uueks juhiks saab Marek Kolk

Marek Kolk

Homme, 2014. aasta 1. märtsil vahetub pokkeriportaali PokerNews.ee country-manager. Uueks juhiks saab nimekas pokkerihai ning mitmekordne mõttemängude Eesti meister Marek "Savikoti" Kolk (pildil).

Marek Kolk osales 2006. aasta sügisel portaali käivitamises ning on aidanud PokerNewsi üle seitsme aasta. Ta on PokerNewsi omaniku Tony G hea sõber ning isiklikult tuttav mitmete maailma kuulsaimate pokkerihaidega.

Oma mängijakarjääri elukutselise live-mängijana alustanud saarlane on teeninud live-turniiridelt ligi 375 000 dollarit auhinnaraha ning näidanud edukat mängu nii Euroopas, Aasias, Ameerikas kui Austraalias. Mitmesugustes mõttemängudes on saavutanud edu ka tema vend Marko ning poeg Kuno.

Portaali alates 2008. aasta jaanuarist juhtinud Hannes "Maheaatom" Namsingu sõnul on tegemist meeskonnasisese vangerdusega ning portaali põhituumik püsib samas koosseisu.

Hannes ning PokerNewsi selle kävitamisest kuni 2007. aasta detsembrini juhtinud Imre Leibold jätkavad läbi sisuturundusagentuuri Eumedia portaali Ühendkuningriigis baseeruva omanikfirma IbusMedia Ltd. konsultantidena, Herli aga Pokernews.ee tegevtoimetajana. Neid abistavad mitmesugustes tegemistes "marjakas4", "baretigaorav", "kassike" ja "kalakass" ning kaks-kolm fotograafi, kes töötavad edaspidi projektipõhiselt.

Kahekordne "Eesti aasta pokkeripersooni" nominent Hannes Namsing juhtis portaali üle kuue aasta.
Kahekordne "Eesti aasta pokkeripersooni" nominent Hannes Namsing juhtis portaali üle kuue aasta.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories