Macau kasiinod teenisid kuu ajaga ligi 5 miljardit dollarit kasumit

Gaming Revenue

Pärast suhteliselt kesist jaanauri tegid Macau kasiinod veebruaris uue võimsa rekordi. Suuresti tänu Hiina uuele aastale teenisid nad koguni 38 miljardit kohalikku patacat (umbes 4,8 miljardit dollarit) kasumit. Möödunud rekord (4,57 miljardit) pärines möödunud aasta oktoobrist.

Tegemist on tõepoolest hiiglasliku summaga (mõne kuu kasum on võrdne Eesti riigi eelarvega), sest endises Portugali koloonias elab kõigest 600 tuhat elanikku ehk vaid 50% rohkem kui näiteks Tallinnas.

Samas on tegemist ka regioonis ainsa kohaga, kus on võimalik legaalselt hasartmänge mängida. Teadaolevalt kasutas seda võimalust ainuüksi ühe nädala (31. jaanuar kuni 6. veebruari) jooksul üle 770 tuhande mandrihiinlase.

Seevastu Nevadas käib elu märgatavalt rahulikumalt ning viimase kuu kasum langes 2,76% 884 miljonile. Seejuures kinnitas vanemanalüütik Mike Lawton, et tegemist oli veel oodatust tugevama kuuga.

Veebruaris oli Las Vegase kasiinode võiduprotsent lauamängudes 11,87%, mis langes mõnevõrra eelmise aastaga võrreldes. Stripil teeniti 449,8 miljonit, Las Vegase kesklinnas 43 ning South Lake Tahoe kasiinodes kõigest 14,7 miljonit dollarit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories