PokerStars Big turniiridel $100 000 eest lisatud auhinnaraha

PokerStars Big turniiridel $100 000 eest lisatud auhinnaraha 0001

Sel nädalal jagatakse PokerStarsi Big, Bigger ja Biggest turniiridel 100 000 dollari väärtuses turniirpileteid, auhinnafondid on 50% kuni 300% suuremad ning tulekul on ka tõeliselt põnev 900 miljones turniir.

Igapäevaste Big turniiride kahe miljoni dollari võrra suuremad garantiid on järgmised:

*The Big: esmaspäevast 21. aprillist kuni reedeni 25. aprillini on Daily Bigs garantiid 50% võrra suuremad ning jagamisele läheb mitmeid lisaauhindu.
*The Bigger: laupäeval, 26. aprillil kannavad Daily Bigs turniirid nime ‘Bigger’ ning kõik garantiid on kahekordsed! Ootamas on ka mitmeid lisaauhindu.
*The Biggest: pühapäeval, 27. aprillil kannavad Daily Bigs turniirid nime ‘Biggest’ ning kõik garantiid on kolmekordsed! Kõige oodatuim on aga tõenäoliselt 900 miljones turniir, mille auhinnafondis on garanteeritud tervelt miljon dollarit ning jagamisele läheb ka 100 000 dollari väärtuses lisaauhindu.

Mida kujutavad endast lisaauhinnad?

Kõikidel Big, Bigger ja Biggest turniiridel antakse juhuslikult valitud laudades ära tasuta pileteid. Pääsmete väärtus oleneb turniiri sisseostust ja tänu sellele saad end sarnasel turniiril uuesti proovile panna. Lauad, kus jagati tasuta pileteid, avaldatakse 40 minutit pärast turniiri algust. Kõikidesse laudadesse ilmub vastav teade. Võidetud pääsmed lisatakse koheselt võitjate kontodele.

Tasuta piletite jagunemise tabel:

PokerStars Big turniiridel 0 000 eest lisatud auhinnaraha 101

Näide: mängid kell 19:00 EET Big 22 $ turniiril ning kokku jagatakse pileteid viies lauas (pühapäeval kümnes). See tähendab, et auhind ootab 45 mängijat (pühapäeval on võitjaid 90). Kell 19:40 EET ehk 40 minutit pärast turniiri algust valitakse juhuslikult välja viis lauda (pühapäeval kümme), kus iga osaleja saab auhinnaks 22 $ Daily Bigs pileti.

900 miljones turniir

900 miljones turniir asendab 27. aprillil Bigger 109 $ mängu, mis algab Eesti aja järgi kell 20.00. Turniiri garanteeritud auhinnafond on miljon dollarit ning esimese kahe tunni jooksul loositakse välja 100 000 dollari eest lisaauhindu raha, turniiripiletite ja live-turniiripakettide näol!

Juubeliturniiri auhindade jagunemise tabel:

PokerStars Big turniiridel 0 000 eest lisatud auhinnaraha 102

Sa ei ole veel liitunud maailma suurima pokkeritoaga?

Liitudes PokerStarsiga läbi PokerNewsi saate osa 100% kuni $600 esmase deposiidi boonusest, kui kasutate turunduskoodi "ESTONIANPOKERNEWS" ja boonuskoodi "EE100". Saate eluaegse õiguse osaleda meie eripakkumistel, neist järgmine leiab aset 7. mail, kui toimub vaid PokerNewsi mängijatele 20 000 dollari auhinnafondiga freeroll, millele uued liitujad pääsevad tasuta.

Lae alla tasuta pokkeritoa tarkvara SIIT. PS! Ära unusta kasutada meie turunduskoodi ja ka boonuskoodi, juhised leiad meie PokerStarsi ülevaate lehelt.

Soovid olla kursis värskete pokkeriuudistega? Liitu Pokernewsi fännilehega Facebookis ning järgi meid Twitteri vahendusel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories