PokerStars tähistab Sunday Stormi 3. aastapäeva

PokerStars tähistab Sunday Stormi 3. aastapäeva 0001

PokerStars tähistab 13. aprillil Sunday Storm turniiri 3. aastapäeva ning seetõttu on tavapärase 300 000 dollari asemel auhinnafondis garanteeritud vähemalt miljon dollarit!

Lisaks miljonilisele auhinnafondile on kolme Team PokerStars Pro väljavõtmise eest ette nähtud eriauhind. Mängija, kes võtab välja Isaac Haxtoni saab Sunday Millioni pileti, Joe Cada pea eest on välja pandud PokerStarsi nahktagi ja Humberto Brenesi eest saadetakse mängijale PokerStarsi pokkerikomplekt ja kaardipakk.

Sunday Stormi aastapäevturniiri võitja saab vähemalt 100 000 dollarit ja seejuures on sisseost nagu tavaliselt vaid vaid 11 dollarit.

Kuna tegemist on sünnipäevaturniiriga, siis toimub sellele juba praegu hulgaliselt satelliit-turniire, sealhulgas freerolle. Lisaks neile on turniiriga samal päeval kavas ka kaks "Deadline satelliiti", mille auhinnafondis on garanteeritud 1000 turniiripääset.

Eestlased on Sunday Stormil korduvalt finaallauas mänginud ning käesoleval aastal on ette näidata juba ka üks esikoht, mille 26. jaanuaril saavutas Indrek Raudkar, kes sai selle eest 38 457 dollarit auhinnaraha.

Palju õnne, Sunday Storm!

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories