Triobet Live toimub sel pühapäeval esmakordselt Pärnus

2 Paari

Pühapäeval, 27. aprillil toimub pubis 2 Paari esimene Triobet Live Pärnu pokkeriturniir. 2007. aastal alguses saanud Triobet Live on Eesti populaarseim igakuine pokkerivõistlus, mis jõudis 2012. aasta septembris Tartusse, möödunud aastal aga Viljandisse ja Rakveresse.

„Pärnust on pärit mitmed Eesti tippmängijad ning suuresti täna 2 Paari entusiastlikele eestvedajatele on sealne pokkerikommuun ühtne ning kokkuhoidev,“ kiitis Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Loodame, et Triobet Live’i jõudmine Eesti suvepealinna pakub häid mänguelamusi nii kohalikele, kui ka nädalavahetusel Pärnut külastavatele pokkerifännidele,“ lisas Andres.

Kui Tallinnas maksab Triobet Live’il osalemine 70 eurot, siis nii Pärnus kui teistes Eesti linnades pääseb pokkerilauda kaks korda odavamalt. „Soodsam sisseost võimaldab hankida väärtuslikke turniirikogemusi ka kümnetel hobimängijatel, kes pole veel valmis kõrgete osalustasudega turniiridel kaasa lööma,“ kommenteeris avaturniiri läbiviija Tarmo Pikk Tartu Mõttemängude Klubist.

Kell 14:00 algaval No Limit Holdem pokkeriturniiril saab osaleda kuni 45 mängijat. Võistlejad alustavad turniiri 10 000 stardipunktiga ning mängitakse 30-minutiliste tasemetega. Parimaid ootavad rahalised preemiad, millele lisanduvad kolm 20-eurost lohutusauhinda Triobetilt.

Pokkeriturniiril saavad osaleda kõik vähemalt 21-aastased Triobeti kasutajad, kes ostavad pileti läbi Triobeti hiljemalt 25. aprillini kell 11:00 või lunastavad selle kuni neljapäeva, 24. aprillini kestvatel igapäevastel satelliitturniiridel.

Kõikidel kell 20:00 algavatel €3,30 osalustasuga satelliitturniiridel on võimalik sooritada piiramatus koguses lisaoste ning add’on esimese 60 minuti jooksul, samuti on lubatud topelt sisseost. Igal satelliitturniiril on garanteeritud kaks 35-eurost piletit esimesele Triobet Live Pärnu turniirile.

Turniirialale pääseb vaid isikut tõendava dokumendi ettenäitamisel ning vastavalt Eestis kehtivatele seadustele tohivad seal viibida vaid registreeritud mängijaid. Hilinejad pääsevad laudadesse kuni kella 15:45-ni.

2 paari
Pokkeripubi "2 Paari" on kuulus suurepärase õhkkonna ning ääretult sõbralike inimeste poolest.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories