Populaarne Triobet Live turniirisari jõudis Võrusse

Triobet Live Võru

Pühapäeval, 18. mail toimus pubis „Õlle 17“ esimene Triobet Live Võru pokkeriturniir, millega Eesti populaarseim igakuine turniirisari jõudis oma kuuendasse sihtkohta. 30 osalejaga võistluse parimaks osutus Mihkel Kõiv, kellele järgnesid Kaur Joakit ning Robi Männiste.

Triobeti ning Tartu Mõttemängude Klubi poolt korraldatud 35-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniir vältas üheksa ja pool tundi. Võistlust alustati 10 000 stardipunktiga ning mängiti 30-minutiliste tasemetega. Lisaks rahalistele preemiatele anti kolmele mängijale 20-eurone lohutusauhind.

Kuigi Kaur Joakitil oli kahel korral hea võimalus turniiri võitmiseks, päästis Kõivu viimane lauas avatud kaart ning võimaldas mehel esikohaduelli enda kasuks pöörata. Ajalooline turniirivõit tõi sisse 270 eurot auhinnaraha, Joakit pidi leppima 225 euroga.

Auhinnarahadesse jõudsid pokkeriturniiri viis parimat. Robi Männiste teenis 180, Sven Niidu 135 ning suure turniirikogemusega Mati Pirn 90 eurot.

„Meil on väga hea meel, et võrukad Triobet Live’i kiirelt omaks võtsid,“ rõõmustas Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Erinevates Eesti linnades toimuvate pubiturniiride eesmärgiks on pakkuda Triobeti klientidele legaalset ning turvalist mänguvõimalust väljaspool kasiinot,“ rõhutas Burget.

2007. aastal alguses saanud Triobet Live on Eesti populaarseim igakuine pokkerivõistlus, mis jõudis 2012. aasta septembris Tartusse, möödunud aastal Viljandisse ja Rakveresse ning sel kevadel ka Pärnusse.

Mihkel Kõiv
Tšempion Mihkel Kõiv

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories