ETPF-i suvepäevad toimuvad 16-17. augustil Jänedal

Suvepäevad 2013

16-17. augustil toimuvad Jäneda mõisa turismikeskuse külalistemajas arvult neljandad Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) suvepäevad.

Suvepäevadele on oodatud kõik ETPFi kuuluvate klubide liikmed koos kaaslasega (viimased võivad, kui ei pea olema ETPFi liikmed). Ürituse osalustasu on 50 eurot inimese kohta, mis tuleb tasuda: Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon, Danske Bank AS Eesti filiaal, a/a EE323300332135650006. Maksekorraldusel palutakse märkida selgituse reale osaleja(te) nimi või nimed (ühise makse puhul).

Osalustasu sisaldab majutust Jäneda mõisa turismikeskuse külalistemaja kahestes tubades, toitlustust ning ning kell 12:00 põnevat programmi, millest ei puudu sportlikud-intellektuaalsed jõukatsumised ning traditsiooniline tasuta pokkeriturniir.

Samuti hoolitsevad korraldajad selle eest, et pidulistele jätkuks nii päevaste kui ka öiste mõõduvõtmiste ajal piisavalt karastusjooke ning lahjat alkoholi. Kangem kraam palutakse siiski soovi korral vastavalt oma tarbimisharjumustele ja maitseeelistustele kaasa võtta.

Suvepäevadele registreerumine lõppeb 11. augustil, mis on ka viimane kuupäev osavõtumaksu tasumiseks. Üritusel pääseb osalema 50 inimest ning kuna voodikohtade arv külalistemajas on väiksem ETPFi praegusest liikmete arvust, siis toimub registreerimine põhimõttel "kes ees, see mees" ning võetakse arvesse aega, mil osalustasu ETPFi pangakontole laekub.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon asutati 2010. aasta märtsis ning võeti samal aastal ka Rahvusvahelise Pokkeriföderatsiooni (IPF) liikmeks. ETPFi kuulub üheksa pokkeriklubi: All-linn, Black Bulls, Insomnia Skill, Nemesis, PokerNews, Pärnu, Olympic, Viljandi Mõttemängude klubi ja Wismari, mis ühendavad ligi 200 aktiivset mängijat.

ETPF-i suvepäevad toimuvad 16-17. augustil Jänedal 101
Eelmisel aastal domineerisid suvepäevade pokkeriturniiril naised. Kas sel aastal on meeste kord?

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories