Septembris selgub Puhjas järjekordne Tartumaa pokkerimeister

Tartumaa lahtised meistrivõistlused

Reedel, 26. septembril selgub Puhjas järjekordne Tartumaa meister turniiripokkeris. Triobeti ning Tartu Mõttemängude Klubi koostöös korraldatav 55-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniir algab Piilu baaris kell 19:00 ning osaleda saavad kõik Triobeti kasutajad.

„Puhjast on saanud üks populaarsemaid pubipokkeri mängukohti Lõuna-Eestis,“ kiitis Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „2013. aasta septembrist kuni 2014. aasta märtsini viisime seal läbi iganädalasi freeroll-turniire ning möödunud aasta detsembris toimus Puhjas läbi aegade suurima osalustasuga ametlik pubipokkeri turniir Eestis.“

Tartumaa lahtiste meistrivõistluste online-kvalifikatsioon algab Triobetis 15. septembril. Järgneva kümne päeva jooksul viiakse igal õhtul läbi üks €1,10 sisseostuga turniir, mille parimad pääsevad osalema 25. septembril toimuval €5,50 osalustasuga finaalturniiril, kus on garanteeritud vähemalt 10 Puhja turniiri piletit.

Eelmised Tartumaa lahtised meistrivõistlused korraldati 2013. aasta 1. septembril. 45 osalejaga Texas Holdem turniiri võitis kohalik pokkerientusiast Martin Hämälainen, kes teenis 430 eurot auhinnaraha. Talle järgnesid Priit Herja ning Mikko Siilivask.

Puhja turniirile eelneb Triobet Live Tartus

Eelnevalt viiakse Tartumaal läbi ka mitmeid teisi pokkeriturniire. Järgmisel pühapäeval, 24. augustil toimub järjekordne 35-eurose sisseostuga Triobet Live Tartu. Selle turniiri online-kvalifikatsioon algab juba esmaspäeval, 18. augustil ning kestab neli päeva.

Triobet Live Tartu mängutasemed vältavad 30 minutit ning laudadesse pääseb 45 kõige kiiremat registreerujat. Lisaks auhinnarahadele annab Triobet turniiril välja ka kolm 20-eurost lohutusauhinda - esimesena välja kukkunud, esimesena finaallauda mitte pääsenud ning esimesena auhinnalisest kohast ilma jäänud mängijale.

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories