888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Täna algab järgmise Triobet Live online-kvalifikatsioon

Triobet Live

Täna, 11. augustil algavad satelliitturniirid septembri alguses toimuvatele vabalt valitud Triobet Live turniiridele Tallinnas, Riias või Vilniuses. Tavapäraselt saab online-kvalifikatsioon alguse freerollidest ning kulmineerub 2. septembril toimuva finaalturniiriga.

Kolmefaasilise online-kvalifikatsiooni esimesel astmel on igapäevased, kell 19:00 algavad hyper-turbo freerollid, kus on võimalik teha üks juurdeost 30 eurosendi eest. Iga freerolli parimatele garanteeritakse vähemalt viis piletit samal päeval mängitavale €1,10 sisseostuga turboformaadis rebuy-turniirile.

Igapäevased rebuy-turniirid (iga juurdeost annab 1000, ühekordne add’on 45 minuti järel aga 10 000 punkti) algavad kell 20:00 ning neil kõigil on garanteeritud vähemalt kaks piletit finaalsatelliidile, mis viiakse läbi teisipäeval, 2. septembril kell 20:00.

Finaalsatelliidi sisseost on 11 eurot ning sellel on võimalik sooritada piiramatus koguses lisaoste (a’ 1000 punkti) + add’on 60 minuti järel viie euro eest, mis annab 3000 punkti. Turniiri parimatele garanteeritakse vähemalt kümme 100-eurost auhinnapaketti, milles sisaldub 70-eurone pilet septembris toimuvale Triobet Live’ile vabalt valitud Baltikumi pealinnas ning 30 eurot reisikulude katteks.

Triobet Live toimub Vilniuses 4., Tallinnas 5. ja Riias 12. septembril. Satelliitturniirid leiad Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events

Reeglid ja tingimused:
1. Võidetud paketti ei ole võimalik vahetada rahaks.
2. Võidetud paketti on võimalik müüa ja vahetada, andes sellest meilitsi teada 24 tunni jooksul pärast satelliitturniiri lõppu. Kirjas Triobeti pokkerimänedžderile (andres.burget@triobet.com) tuleb kindlasti märkida uue paketi omaniku nimi.
3. Paketi võitjal on võimalus kanda võistlusel Triobeti logoga kleebist, mille Triobeti esindaja väljastab enne turniiri algust. See annab talle õiguse võistelda täiendavate auhindadele.
4. Paketi võitja peab arvestama, et Eestis ning Leedus on kasiinosse sisenemise vanusepiiriks 21, Lätis aga 18 eluaastat. Turniiripiletit ei väljastata nooremale mängijale ning auhinda ei kompenseerita.
5. Raha reisikulude katteks kantakse võitja Triobeti kontole. Mängija kannab ise hoolt võimaliku transpordi ning majutuse korraldamise eest.

Täna algab järgmise Triobet Live online-kvalifikatsioon 101
Satelliitide struktuur

Pokkeritoa sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida Triobeti tarkvara alla siin.

VEEL LUGUSID

Seotud turniirid

Mida Sa arvad?