Tõrvas korraldati linnavalitsuse kutsel menukas pokkeriturniir

Marek Martin

Möödunud nädalal toimunud populaarsete Tõrva tulepäevade raames korraldas kohalik linnavalitsus koostöös Triobeti pokkeritoa ning Tartu Mõttemängude Klubiga tasuta pokkeriturniiri.

Kõik 40 kohta mängulaudades olid broneeritud juba enne võistluse algust. Läbi hilise registreerumise, mis võimaldas liituda turniiriga eelnevalt väljalangenud mängijate asemel, pääses laudadesse veel viis pokkerihuvilist. Kohalikele mängijatele pakkusid konkurentsi külalised Valgast, Viljandist ning Karksi-Nuiast.

Kuigi võistlusel osalemine oli kõikidele huvilistele tasuta, premeeriti parimaid turniiripiletite, spordivarustuse ning kaardipakkidega. Võistluse tšempioniks kroonitud Marek Martin (pildil) teenis lisaks 35-eurose turniiripileti Triobet Live’ile vabalt valitud Eesti linnas.

„See oli teadaolevalt esimene kord Eesti turniiripokkeri ajaloos, mil pokkerilahing viidi läbi linnavalitsuse kutsel,“ rõõmustas Tartu Mõttemängude Klubi juht Tarmo Pikk. „Tundus, et inimestele meeldis üritus väga, sest nägin kohapeal vaid rõõmsaid nägusid ning huvi võistluse vastu oli suur.“

Eduka pokkeriturniiriga jäi rahule ka Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Me oleme korraldanud juba aastaid pokkeriturniire erinevates Eestimaa paikades ning ka edaspidi avatud sarnaste lõbusate ettevõtmiste toetamiseks,“ lisas Andres.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories