Indrek Turu saavutas WCOOP-07 turniiril 3. koha!

Indrek Turu

WCOOP-07 NL Draw turniiril nime 'jon011' märgates võisid eestlased juba ette rõõmustada, et meie selles mängus enim tituleeritud mängija vähemalt osaleb ning annab loodetavasti põhjust kaasaelamiseks.

Pöidlahoidjatel pettuda ei tulnud! 2013. aastal SCOOP-06-H NL Draw turniiri ja EPT San Remo & IPT €990 NL Five Card Single Draw High turniiri meister Indrek Turu (pildil) jõudis finaallauda. Esikohta seekord küll võtta ei õnnestunud, kuid ka kolmas koht on auväärne ning tõi endaga kaasa 9309,50 dollarit ehk umbes 7215 eurot auhinnaraha.

Lisaks Turule osales turniiri 433 mängija hulgas veel kaks eestlast, kellest 'arx26' sai 43. koha eest ka rahalise auhinna, 433 dollarit.
Turniiri võitis Argentiina mängija 'scuel1975', kes teenis lisaks tiitlile ja kuldsele käevõrule 16 757 dollarit auhinnaraha.

Indrek Turu saavutas WCOOP-07 turniiril 3. koha! 101

Indrek Turu suvel antud intervjuud PokerStarsi blogile saad lugeda siit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories