Leedus toimunud Triobeti pokkerifestivalil püstitati järjekordne rekord

Urte Markeliunaite

29. augustist kuni 6. septembrini toimus Vilniuses järjekordne Triobet Fisherman Challenge pokkerifestival, kus püstitati juba kolmandat aastat järjest uus Leedu rekord.

Festivali keskmes oli 150-eurose osalustasuga põhiturniir, millel lõi kaasa 297 mängijat. 38 707-eurose auhinnafondiga võistluse esikoha saavutas leedulanna Urte Markeliunaite (pildil), keda premeeriti 8902 euroga. Parima eestlasena oli pärnakast online-kvalifitseeruja Erkki Karu 12., teenides 775 eurot.

Lisaks põhiturniirile viidi võistluste raames läbi 92 osalejaga 8-max turniir, mille auhinnafond ületas samuti 30 000 eurot. Festivali kavasse kuulus ka 72 mängijaga Triobet Live ning seegi tähistas turniirisarja uut osalejate arvu rekordit Leedus.

“Fisherman Challenge’i iga-aastane edu tõestab Triobeti kaubamärgi populaarsust Leedus,” kinnitas ettevõtte pokkerimänedžer Andres Burget. “Usun, et maagiline 300 mängija piir purustatakse juba järgmisel aastal.”

Esmakordselt 2012. aasta oktoobris korraldatud Triobet Fisherman Challenge’il osales 190 mängijat, 2013. aasta septembris aga juba 244. Senine rekord pärines selle aasta veebruarist, mil samanimelise festivali põhiturniir meelitas laudadesse 268 pokkerisõpra.

Triobeti läbi aegade suurim pokkeriturniir korraldati 2011. aasta juunis Saku Suurhallis enam kui tuhandele mängijale. Eesti populaarseimal igakuisel pokkeriturniiril Triobet Live on aga osalenud kuni 146 mängijat.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories