Triobetis algas eksklusiivne €12 500 reigiralli

Triobeti reigiralli

29. septembril algas eksklusiivselt vaid Triobeti klientidele mõeldud viienädalane reigiralli, mis vältab kuni 2. novembrini. Iga nädala 20 enim reiki tasunud mängijat jagavad omavahel 2500 eurot preemiaraha, kogu reigiralli auhinnafond on aga 12 500 eurot.

Mängijatel, kes soovivad kampaaniast osa võtta, tuleb logida oma pokkeritoa kontole, valida My Account, klikkida lingile October Rake Race Opt in ning kasutada koodi OCTRACE. Reigirallil osalevad vaid vastavalt toiminud mängijad.

Reigi arvestus algab igal esmaspäeval kell 03:00 Eesti aja järgi ning lõppeb pühapäeval kell 23:59. Reigirallis arvestatakse reaalselt mängijate poolt tasutud reiki Triobeti pärisraha raudades ning kõik viis nädalat on üksteisest sõltumatud. Reigiralli kava nädalate kaupa on järgmine:
1. nädal: 29. september kuni 5. oktoober
2. nädal: 6.-12. oktoober
3. nädal: 13.-19. oktoober
4. nädal: 20.-26. oktoober
5. nädal: 27. oktoober – 2. november

Nädala jooksul enim reiki maksnud mängija teenib 600 eurot, teine koht saab 400 ning kolmas 300 eurot. Viimast auhinnalist kohta premeeritakse aga 50 euroga. Edetabelit uuendatakse igal päeval ning mängijate poolt teenitud punkte on võimalik vaadata jooksvalt Triobeti pokkeritoas.

Iganädalase reigiralli auhinnad makstakse välja järgmise nädala esmaspäeval.

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories