PokerStars ja Full Tilt Poker lõpetavad teenusepakkumise 30 riigis

PokerStars and Full Tilt  Withdraw From Thirty "Grey Markets"

1. oktoobril avastasid 30 riigi pokkerimängijad, et PokerStars ja Full Tilt Poker ei paku enam neile võimalust mängudes kaasa lüüa.

Otsus lõpetada rahamängude pakkumine nii mitmetes riikides tuli hiljuti PokerStarsi ja FullTiltPokeri omandanud Amaya Gaming poolt, sest kompanii ei soovi toimida niinimetatud "juriidilistel hallaladel", kus netimängud on riiklikult reguleerimata.

Amaya Gaming tõmbub tagasi "hallaladelt"

Pärast Amaya Gaming Groupi poolt omandamist on PokerStars läbinud mitmeid suuri muutusi, teiste seas PokerStars 7 tarkvara väljalaskmine ning kasiinomängude pakkumine Hispaania PokerStars.es keskkonnas.
Amaya tegevjuht David Baazov on teadanud, et kasiino ning spordikihlvedude turule sisenemine on plaanis ka mujal, kuid reguleerimata "juriidiliste hallaladele" sisenemine ei ole antud hetkel prioriteediks.

Kuigi ametlikku "hallalade" nimekirja ei ole avaldatud, on rahamängudele ligipääs blokeeritud Malaisia, Türgi, Araabia Ühendemiraatide, Bangladeshi, Pakistani, Egiptuse, Katari, Jordaania, Kuveidi, Senegali, Nigeeria, Bahreini, Afghanistani, Keenia, Mosambiigi, Ruanda, Iraani, Iraagi, Süüria, Zimbabwe, Liibüa, Sudaani, Põhja-Korea, Myanmari, Jeemeni ja Vatikani kodanikel. Mängudest ei ole võimalik osa võtta füüsiliselt eelmainitud riikides viibivatel mängijatel ning neil, kes on enda mängukonto regisreerinud nende riikide aadressiga. Kõigil mängijatel on siiski võimalik enda kontole sisse logida ja olemasolevad rahad välja kanda.

Antud uudis tekitas palju spekulatsioone Amaya Gamingu tulevikuplaanide osas Kanadas, kus asub nende peakontor ning kus netihasartmängud on samuti suures osas reguleerimata. Muret süvendab hiljutine PokerStarsi partnerlussidemete katkestamine Montreali pokkerifestivaliga, mida paljud näevad esimest sammu Kanada turult tagasitõmbumises.

VEEL LUGUSID

Other Stories