Detsembris toimuvad Triobetis Baltikumi meistrivõistlused online-pokkeris

Balti meistrivõistlused

10.-14. detsembril toimuvad Triobetis arvult kuuendad Baltikumi meistrivõistlused online-pokkeris (BOC). Tiitlivõistluste kava on sarnane pühapäeval lõppenud Eesti meistrivõistluste omale ning kõik turniirid on kas garanteeritud või lisatud auhinnafondiga.

Festivali raames viiakse läbi kaheksa turniiri, valdavalt 55-eurose sisseostuga. Võisteldakse erinevates mänguformaatides, samuti toimub eraldi turniir naistele ning seenioritele ehk vähemalt 45-aastastele mängijatele.

BOC kulmineerub laupäeval, 13. detsembril toimuva 11-eurose osalustasuga rahvaturniiri ning pühapäeval, 14. detsembril mängitava 110-eurose sisseostuga põhiturniiriga, mille garanteeritud auhinnafondid on vastavalt 1500 ning 7500 eurot. Samuti viiakse festivali raames läbi 250-eurose auhinnafondiga freeroll, mis toimub sel korral No Limit Holdem mänguformaadis.

Detsembris toimuvad Triobetis Baltikumi meistrivõistlused online-pokkeris 101
Meistrivõistluste ajakava

17. novembril algavad online-satelliidid võimaldavad kvalifitseeruda neljale BOC turniirile. Garanteeritud piletitega satelliitturniiride osalustasud on vahemikus €1,10-€11 ning need toimuvad igal päeval. Kokku leiab online-kvalifikatsiooni käigus omaniku üle 150 pileti.

Eelnevatel aastatel on BOC-il domineerinud peamiselt Eesti pokkerimängijad. Põhiturniir võideti viiest korral neljal ning õnnelike tšempionidena kirjutasid enda nimed ajalukku Janar Kiivramees, Madis Ormisson, Alexey Filippov ning Rainer Roomet.

Kampaania reeglid:
1. Turniiridel osalemise ning turniiride toimumise reeglid, samuti garanteeritud või lisatud auhinnafondide suurused ning tingimused on kirjas vastava turniiri lobbys.
2. Turniiridele registreerumist pole võimalik tühistada.
3. Naiste- ning seeniorite turniiril saab osaleda ainult kutsetega.
4. Võidetud piletid on isiklikud ning neid pole võimalik vahetada rahaks, müüa ega kinkida. Online-satelliitturniiridelt võidetud pileteid ei kompenseerita nende kehtivusaja ületamisel.
5. Triobetil on õigus kasutada mängija nõusolekul tema täisnime, pokkerialiast ning fotosid kommertslikel eesmärkidel.
6. BOC-il saavad osaleda vaid Eesti, Läti ja Leedu residendid.

Satelliitturniirid leiad Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events

Detsembris toimuvad Triobetis Baltikumi meistrivõistlused online-pokkeris 102
Satelliitide kava

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories