Täna algab Triobet Live Pärnu online-kvalifikatsioon

Triobet Live

Täna algab Triobetis online-kvalifikatsioon järgmisele Triobet Live Pärnu turniirile, mis viiakse läbi Port Arturi kaubanduskeskuses asuvas Grand Prix kasiinos kahepäevase minifestivali Pärnu Poker Weekend 2014 raames.

50-eurose sisseostuga Triobet Live Pärnu algab laupäeval, 13. detsembril kell 15:00. Osalejad alustavad 10 000 stardipunktiga ning mängitakse 30-minutiliste tasemetega. Koheselt pääseb laudadesse 50 kõige kiiremat, lisaks on avatud hiline registreerumine 110 minuti jooksul. Parimaid ootavad rahalised preemiad, millele lisandub kolm 20-eurost lohutusauhinda Triobetilt. Kasiinos on avatud ka rahamäng.

Triobet Live online-kvalifikatsioon on kahefaasiline. 24. novembrist kuni 8. detsembrini kell 20:00 toimuvad igapäevased €1,10 sisseostuga satelliitturniirid, mille parimad teenivad pileti 9. detsembril kell 20:00 algavale 11-eurose osalustasuga finaalturniirile.

Igapäevaste satelliitturniiride algstäkk on 1000 punkti ning esimese 60 minuti jooksul on võimalik sooritada piiramatus koguses lisaoste ning üks add-on 3000 punkti. Mängutasemed vältavad 10 minutit, hiline registreerumine aga 45 minutit. Samuti on lubatud topelt sisseost.

Kõikidel esimese astme satelliitturniiridel on vähemalt nelja mängija osalemisel garanteeritud kaks piletit finaalturniirile. Finaalturniir viiakse läbi freezeout-mänguformaadis 3000 stardipunkti ning 10-minutiliste mängutasemetega. Parimatele garanteeritakse vähemalt 10 piletit Pärnus mängitavale Triobet Live'ile.

Satelliitturniirid on leitavad Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events. Turniiridele registreerumist pole võimalik hiljem tühistada.

Pärnu Poker Weekend 2014 toimub detsembri teisel nädalavahetusel ning lisaks Triobet Live'ile on selle kavas ka 50-eurose osalustasuga PokerNews Live, mis viiakse läbi reedel, 12. detsembril kell 19:00.

Pokkerifestivalile saab kvalifitseeruda ka läbi Grand Prix kasiinodes toimuvate live-satelliitturniiride - 22. ja 29. novembril Kuressaares, 4. detsembril Tallinnas ning 6. detsembril Pärnus. Nende turniiride parimaid ootavad 100-eurosed auhinnapaketid, milles sisaldub sisseost mõlemale Pärnu Poker Weekend 2014 turniirile.

Triobeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda PokerNews.ee lehel ning laadida pokkeritoa tarkvara alla siin.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories