Täna algavad online-pokkeri Eesti meistrivõistlused

OPEM kava

Täna algavad 2014. aasta online-pokkeri Eesti meistrivõistlused (OPEM), mille käigus selgitatakse välja kümme vabariigi meistrit. Viis päeva kestev turniirifestival viiakse läbi Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) ning Triobeti koostöös.

Arvult seitsmendad Eesti meistrivõistlused algavad 55-eurose sisseostuga No Limit Holdem Heads-up ning 11-eurose osalustasuga Limit Razz turniiriga. Heads-up meistritiitlit asub kaitsma vanameister Peeter Talviste, Razz on meistrivõistluste kavas esmakordselt.

Sõltuvalt mänguformaadist jäävad turniiride osalustasud vahemikku 11-210 eurot, Pot Limit 5 Card Draw Eesti meister selgub aga tasuta turniiril. Aasta tähtsaim kohalik netipokkeri festival kulmineerub pühapäeval, 16. novembril toimuva 110-eurose osalustasuga No Limit Holdem põhiturniiriga.

Täna algavad online-pokkeri Eesti meistrivõistlused 101
Turniiride ajakava ning lisaauhinnad

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni juhatuse liikme Tanel Reisi sõnul oodatakse võistlema nii kohalikku pokkerieliiti kui ka sadu hobimängijaid. „Oktoobris Triobetis alanud online-kvalifikatsiooni käigus võitis Eesti meistrivõistluste turniiripileti üle 200 pokkerihuvilise. Enamus mängijatest ostab end aga tõenäoliselt otse sisse,“ arvas Tanel.

Võistluste auhinnafondid moodustuvad mängijate poolt tehtud sissemaksetest, millele Triobet lisab 10 000 euro väärtuses auhindu raha ning erinevate turniiripiletite ja pakettide näol. Samuti aitab Triobet ETPFil katta 2000 euro ulatuses võistlusega seonduvaid administratiiv- ning turunduskulusid.

Järjekorranumbreid 1, 3 ,5, 7 ja 9 kandvate turniiride viit parimat ETPFi liikmesklubidesse kuuluvat mängijat, kes registreeruvad eelnevalt nõuetekohaselt ETPFi kodulehel, premeeritakse 2015. aasta Eesti meistrivõistluste pakettidega üldväärtuses 1500 eurot.

OPEMil saavad osaleda kõik vähemalt 21-aastased Eesti pokkerihuvilised.

Täna algavad online-pokkeri Eesti meistrivõistlused 102
OPEM üldränkingu lisaauhinnad

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories