Unibet annab juubelikäe võitjale kuni miljon eurot

Unibet

Selle aasta detsembris jagab Unibeti pokkerituba välja 100 000 000 pokkerikäe, mille võitja teenib sõltuvalt käe tugevusest kuni miljon eurot boonust.

100 miljoni käe pidustused saavad alguse 95 000 000 käest ning kestavad kuni 105 000 000 käeni. Iga saja tuhande käe järel selgub uus milestone-käsi, mida mängitakse promo raames välja kokku 101 korral.

Milestone käe (v.a. 100 miljoni käsi) võitja baasauhind jääb vahemikku 100-5000 eurot. Täpne väljamakse sõltub kordajast, mille puhul arvestatakse nii mängutaset kui ka eelneva 60 minuti jooksul vaadatud floppide arvu. Reaalne võidusumma jääb vahemikku 10% kuni 750% baasauhinnast.

Milestone käe väljamängimisest ei saa kasu ainult jaotuse võitja, vaid ka teised lauas istuvad mängijad, kelle baasauhind jääb vahemikku 50-2000 eurot. Täpne võidusumma sõltub siingi kordajast.

100-miljoni käe auhind koosneb aga kahest osast:
- esimene osa arvestatakse välja sarnaselt ülejääänutele, baasauhind on 10000 eurot jaotuse võitjale ning €2000 kaotajatele,
- teine osa on boonus, mis makstakse välja vastavalt võitva käe tugevusele.

Boonuse suurus sõltub võitva kombinatsiooni tugevusest vastavalt alljärgnevale tabelile:

Unibet annab juubelikäe võitjale kuni miljon eurot 101

Euroopa suurimate online hasartmänguoperaatorite hulka kuuluv Unibet käivitas käivitas uue eraldiseisva pokkeritoa selle aasta 19. veebruaril. Tarkvara töötas välja Eestis baseeruv Relax Gaming Ltd., millesse Unibet investeeris 1,25 miljonit eurot.

Uue tarkvara lansseerimisega soovis Unibet eristuda teistest pokkeritubadest, pakkudes eelkõige lõbusat mängukogemust uutele mängijatele. EGR innovatsiooniauhinna võitnud tarkvaralahenduses sisalduvad muuhulgas erinevad missioonid, saavutused, 3D taustad, uus ooteruum ning suur avataride valik.

Unibeti sõltumatu ülevaatega saad tutvuda meie lehel ning laadida omanäolise pokkeritoa tasuta tarkvara alla siit. Kõikidele uutele mängijatele, kes pole veel kasutanud uut Unibeti tarkvara, pakub pokkerituba 500-eurost liitumisboonust.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories