Baltikumi netipokkeri meistrivõistlustel olid edukaimad leedulased

BOC

10.-14. detsembril Triobetis toimunud arvult kuuendad Baltikumi meistrivõistlused online-pokkeris (BOC) kulmineerusid pühapäeva õhtul läbi viidud põhiturniiriga, mille võitis Leedu pokkerimängija kasutajanimega „EisasVentura“.

110-eurose osalustasuga No Limit Holdem põhiturniiri esikohaduellis alistas „EisasVentura“ Eesti netimängija Allan „life74“ Arjuti, kes võitis kaks päeva varem tiitli Pot Limit Omaha Hi-Lo mänguformaadis.

Põhiturniiri võiduga kaasnes 2812-eurone auhinnaraha, Allani saagiks jäi 1875 eurot. Kolmanda koha saavutas 1312 eurot teeninud „ziiiiimulis“ Leedust, kokku jagus rahalisi preemiaid viiele parimale.

Festivali raames viidi läbi kuus turniiri, millest kolmel võidutses Leedu pokkerimängija. Eestisse tuli kaks meistritiitlit – lisaks Allanile oli Pot Limit Omahas edukaim sama mänguformaadi valitsev Eesti meister "enefor". Läti pokkerimängijad pidid rahulduma ühe esikohaga.

„Kuigi Eesti mängijad domineerisid arvuliselt finaallaudades, olid leedulased sel korral lõppmängudes edukamad,“ tõdes Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Sellest hoolimata olen kindel, et tervikuna olid tiitlivõistlused kasulikud ka eestlastele. Juba ainuüksi põhjusel, et tänu garanteeritud võidufondidele jagasime mitmetel turniiridel välja oluliselt rohkem auhinnaraha kui laekus osalustasudest,“ selgitas Andres.

Läbi aegade on enim BOC turniire võitnud just Eesti mängijad, keda on saatnud edu ka neljal põhiturniiril. Eelnevatel aastatel on festivali tähtsaimal turniiril triumfeerinud nii Janar Kiivramees, Madis Ormisson, Alexey Filippov kui ka Rainer Roomet.

Baltikumi netipokkeri meistrivõistlustel olid edukaimad leedulased 101
Finaalturniiri lobby

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories