PokerStarsi suur skalbihajaht garanteerib auhinnafondina 5 miljonit dollarit

PokerStarsi suur skalbihajaht garanteerib auhinnafondina 5 miljonit dollarit 0001

Käesoleval nädalal rõõmustab PokerStars knockout turniiride sõpru, sest kavas on palju suurendatud auhinnafondigaknockout ja progressive knockout turniire. 5 miljoni dollari suuruse garanteeritud auhinnafondiga sari kulmineerub pühapäeval 500 000 dollarilise garantiilise põhiturniiriga.

Mis on knockout turniirid?

Knockout turniiridel on iga mängija elimineerimise eest kehtestatud pearaha ja iga kord, kui sa kellegi mängust kõrvaldad, lisatakse pearaha koheselt sinu pokkerikontole.

Progressive knockout turniiride struktuur on veelgi põnevam, sest mängija elimineerimise eest saad koheselt 50% pearaha pokkerikontole ning teine 50% lisatakse sinu pearahale juurde! Näide: mängija pearaha on 50 dollarit ja sul õnnestub ta turniirilt välja võtta. Nüüd lisatakse sinu kontole 25 dollarit ja pearahale samuti 25 dollarit. Kui su eelmine pearaha suurus oli 50 dollarit, siis uus pearaha on 75 dollarit.

Sellise struktuuri tulemusena on mängijate pearahade suurused turniiri hilisemas faasis erinevad ning sageli tekib strateegilises mõttes äärmiselt huvitavaid olukordi. Kas mitte ei tekigi kiusatust maksta suurelt blindilt kehva käega suure pearahaga mängija all-in panust, kui tema elimineerimise eest võidad koheselt finaallaua kuuenda koha auhinnaraha? Knockout turniiridel tuleb tavapärastele faktoritele lisaks arvestada ka vastase elimineeriise eest koheselt saadava pearaha suurust ning see lisab mängu veel ühe põneva dimensiooni.

Knockout turniirid on leitavad PokerStarsi lobby's ja need on märgitud musta ‘sihtmärk’ sümboliga. Progressive Knockout turniirid on märgitud punase ‘sihtmärk’ sümboliga.

Lisaks tasub kindlasti tutvuda personaalsete väljakutsete aknaga PokerStarsi mängukliendis, sest küllaltki lihtsate väljakutsete täitmise eest on võimalik võita väärtuslikke lisaauhindu.

Tänane mängukava on järgmine:

Esmaspäevane kava

8.-14. detsembrini kestva knockout nädala täieliku ajakava leiate siit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories