Valitsev Eesti pokkerimeister triumfeeris samas mänguformaadis ka Baltikumi meistrivõistlustel

BOC

Triobetis kasutajanime „enefor“ all mängiv valitsev Pot Limit Omaha mänguformaadi Eesti meister pani oma paremuse maksma ka Baltikumi meistrivõistluste Pot Limit Omaha turniiril. Järjekordse tiitliga kaasnes 1000 eurot auhinnaraha.

Kui novembris toimunud online-pokkeri Eesti meistrivõistlustel alistas „enefor“ 68 vastast, siis Baltikumi meistrivõistlustel oli vastaseid üle kahe korra vähem. Sellest hoolimata oli konkurents tihe, sest turniirist võtsid osa mitmed nimekad pokkeriprofid kõikidest Balti riikidest.

„Pot Limit Omaha on populaarsuselt teine mänguformaat maailmas, mille kohta kiputakse sageli arvama, et selles mängus on õnnefaktori osakaal keskmisest suurem,“ kommenteeris Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Paraku näitavad tiitlivõistluste tulemused vastupidist – peamiselt nopivad tiitleid just kogenud turniirimängijad, kes spetsialiseerunud Omaha-mänguformaadile,“ väitis Andres.

Kolmapäeval Triobetis alanud arvult kuuendate online-pokkeri Baltikumi meistrivõistluste raames on juba peetud kolm turniiri ning võidurõõmu on saanud maitsta nii Eesti, Läti kui ka Leedu mängijad.

55-eurose osalustasuga No Limit Holdem heads-up avaturniiri võitis leedulane Modestas N. Festivali suurima osalejate arvuga turniiril, millel osalemine oli kõikidele tasuta, tuli aga 909 mängija konkurentsis võitjaks Martinš L. Lätist.

Tiitlivõistlused jätkuvad täna õhtul kell 19:00 algava 55-eurose sisseostuga Pot Limit Omaha Hi-Lo turniiriga, mille garanteeritud auhinnafond on 2000 eurot. Samuti viiakse läbi kell 19:30 algav seeniorite turniiril, millel saavad osaleda vaid vähemalt 45-aastased mängijad.

BOC kulmineerub laupäeval, 13. detsembril toimuva 11-eurose osalustasuga rahvaturniiri ning pühapäeval, 14. detsembril mängitava 110-eurose sisseostuga põhiturniiriga, mille garanteeritud auhinnafondid on vastavalt 1500 ning 7500 eurot.

BOC turniirid on leitavad Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories