Täna algas Aussie Millions 2015

2015 Aussie Millions

Täna algas Melbourne'is lõunapoolkera suurim pokkerifestival Aussie Millions, mis koosneb 21 turniirist sisseostudega 1150-250 000 Austraalia dollarit (ca 800-175 000 eurot).

Üheksandat aastat järjest viibib kohapeal ka Pokernewsi live-ülekannete tiim, kes kannab vahetult üle üheksa turniiri.

Põhiturniir sisseostuga 10 000 Austraalia dollarit algab 25. jaanuaril ning kulmineerub finaallauaga 1. veebruaril. Samuti viiakse läbi kaks turniiri eriti kõhuka rahakotiga mängijatele: $100 000 Challenge (25.-31. jaanuar) ning $250 000 Challenge (1.-2.- veebruar).

Teist aastat järjest on Aussie Millions põhiturniiri partneriks PokerStars.net Asia-Pacific Poker Tour. Seetõttu toimub ka festival senisest mõnevõrra hiljem, et kõik hetkel Bahamal PokerStars Caribbean Adventure suurturniiril osalevad mängijad jõuaksid soovi korral ka Austraaliasse.

Festivalile oodatakse maailma absoluutsest pokkeriparemikku, kelles nimekaimad Erik Seidel, Jason Mercier, Mike McDonald, Sam Trickett, Patrik Antonius ja Phil Ivey. Neile pakub konkurentsi kohalik pokkeriparemik: Jackie Glazier, Jeff Lisandro, Oliver Speidel, Shane Warne, Tony Bloom ning mõistagi ka Joe Hachem.

Võimalike festivalil osalevate eestlaste kohta meil hetkel infot pole. Lisaks võimalikele pokkerituristidele elab-töötab Austraalias väidetavalt üle 5000 Eesti kodaniku, kelle seas ka vähemalt kaks Eesti pokkerimeistrit.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories