15. märtsil toimub PokerStarsis Sunday Million eriturniir

Sunday Million

15. märtsil korraldab PokerStars Sunday Million eriturniiri, millest võib saada selle turniirisarja läbi aegade suurim.

Tegemist on iganädalase suurturniiri Sunday Million üheksanda aastapäeva tähistamisega. Kauaoodatud pokkerivõistluse garantii on 9 miljonit dollarit, sisseost aga tavapärased 215 dollarit.

Mänguks läheb pühapäeval õhtul kell 21:30 ning lisaks kümnetele tuhandetele hobimängijatele oodatakse osalema ka maailma pokkeriparemikku.

"Nagu tavaliselt, võtan ma sellest võistlusest osa ning loodan lahkuda suure võiduga," sõnas Team PokerStars Pro Online Lex Veldhuis. "Tänapäeval pole just väga palju must-play turniire, kuid Sunday Million juubeliturniir on kindlasti üks sellistest."

Kuigi turniiri garantii on 9 miljonit dollarit, oodatakse selle ületamist ning uue rekordi püstitamist.

Senine suurim online-turniir toimus PokerStarsis 2011. aastal, mil ületati kindlalt lubatud 10-miljoni dollariline garantii. $11 825 600 auhinnafondiga turniiri võitis 59 128 mängija konkurentsis Luke "Bdbeatslayer" Vrabel, kes teenis finaallauas sõlmitud kokkuleppega 671 093 dollarit ning Lamborghini Gallardo sportauto.

Möödunud aastal toimunud Sunday Millioni 8. aastapäeva juubeliturniir tõi arvutite ette 46 586 pokkerientusiasti ning lõppes iseäranis edukalt ka ühele Eesti pokkerimängijale. Kaksikvõidu võtsid küll Saksamaa esindajad, kuid ka viljandlane Janno Jerlakas lahkus muljetavaldava 374 458 dollariga, mis on läbi aegade suurim eestlase poolt ühelt netipokkeri turniirilt võidetud rahasumma.

Sunday Millionil turniirile on võimalik pääseda ka läbi PokerStarsis toimuvate satelliitturniiride, mis algavad 1 dollarist või 50 püsimängija punktist (FPP).

Täpsemat infot turniiri ning käimasoleva online-kvalifikatsiooni kohta on võimalik leida PokerStars.com veebilehelt.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories