Selgusid veebruarikuised Triobet Live tšempionid

Igor Pihela

Möödunud nädalavahetusel jätkus Tallinnas Eesti populaarseim igakuine turniirisari Triobet Live. Võistlussarja raames viidi läbi kaks turniiri, millel osales vastavalt 102 ja 77 mängijat.

6. veebruaril toimunud 70-eurose osalustasuga Triobet Live'il mängiti 10 000 stardipunkti ning 30-minutiliste tasemetega. Sarnaselt jaanuarile püüdis ka sel korral võistluse esikohta 102 mängijat, kellest parimateks osutusid Mati O. ja Reigo Maar. Mehed jagasid omavahel 3 100 eurot ning selgitasid võitja avatud kaartidega; tšempioniks krooniti fortuuna tahtel esimene.

Auhinnaraha jagus esitosinale. Ainsa õrnemast soost mängijana jõudis finaallauda Carmen-Elina Kupri, kes lõpetas kolmanda kohaga ning teenis 877 eurot.

7. veebruaril korraldatud Triobet Live'il vältasid mängutasemed 20 minutit, kuid alustati 30 000-punktilise algstäkiga. 100-eurosest sisseostust moodustas veerandi pearaha ning soovi korral võisid esimesel kuuel mängutasemel väljalangenud end turniirile tagasi osta. Seda võimalust kasutas 11 osalejat.

10 tundi väldanud võistluse lõpetas kolme parima mängija vahel sõlmitud kokkulepe, millega Igor Pihela jun. (pildil) ning Kaido Kuusemäe teenisid võrdselt 1 253, Ardo Pinna aga 900 eurot. Võitja selgitati avatud kaartidega ning otsustava jaotuse võitis konkurentidest suuremat punktisummat omanud Igor.

"Esimesed neli mängutaset olid rasked, kuid siis hakkas minema. Arvan, et olin praktiliselt terve turniiri chipliider," jäi 31-aastane tšempion oma esitusega rahule. Igor oli edukas ka kuu aega tagasi toimunud 70-eurose osalustasuga Triobet Live'il, kus ta saavutas kolmanda koha.

Eelmisel bounty-turniiril Alari Künnapuu poolt püstitatud võimas rekord 14 pearahaga jäi küll purustamata, sest Igor teenis seitse, Kaido Kuusemäe aga umbes kümmekond skalpi. Kuna iga pearaha tähendas 25 lisaeurot, suurendas see märgatavalt turniiri parimate teenistust.

Samuti premeeris Triobet nii reedese kui ka laupäevase pokkeriturniiri edukamaid osalejaid väärtuslike lisaboonustega: mõlema pokkeriturniiri kümme parimat said 100-eurose boonuse.

Triobet Live jätkub Tallinnas 13. ja 14. märtsil.

Laupäevaseid sündmusi saab järelvaadata PokerNews.ee live-blogis ning pilte meie Facebooki lehel.

Mida Sa arvad?

VEEL LUGUSID

Other Stories